Merakla beklenen Apple uygulaması 24 Ekim'de geliyor!

Apple, önümüzdeki hafta yalnızca iPad ve Mac yazılımını güncellemiyor, şirket, Fitness+'ın iOS 16.1 dahil olmak üzere gerekli yazılım güncellemeleriyle birlikte 24 Ekim'de iPhone'a geleceğini de açıkladı.

Kaydolmak için telefonunuza ihtiyacınız olacak, ancak iPad ve Apple TV üzerinden de erişilebilir olacak. Ayrıca önemli istatistikleri daha büyük ekranda görmek için bir Apple TV'ye ihtiyacınız olmayacak

Fitness uygulamasındaki ilgili sekme aracılığıyla tüm egzersiz ve meditasyon çeşitlerine erişebileceksiniz. Ana sınırlama, tahmin edebileceğiniz gibi, doğruluk. Apple Watch sahiplerinin yaktıkları kaloriyi belirlemek için sürekli kalp atış hızı takibine güvenebildikleri yerde, iPhone kullanıcılarının  yalnızca kendi tahminlerine güvenmesi gerekecek. Kişiselleştirilmiş performans verilerinde ısrar ediyorsanız, yine de Apple'ın akıllı saatini isteyebilirsiniz. Saat, iPhone'unuzu getirmeden Time to Walk veya Time to Run antrenmanlarını dinlemek istiyorsanız da kullanışlı.

Merakla beklenen Apple uygulaması 24 Ekim'de geliyor!

Hizmeti denemek için ek teşvikler de var. Daha önce olduğu gibi yalnızca bir Apple Watch değil, bir iPhone, iPad veya Apple TV satın alırsanız artık üç aylık ücretsiz Fitness+ da beraberinde gelecek.

iOS 16.1, Fitness+ desteğinin ötesinde bir dizi değişiklik içerecek. İyileştirilmiş bir pil ömrü simgesi, spor skorları gibi Canlı Etkinlikler, iCloud Paylaşılan Fotoğraf Kitaplığı, uygulama başına kopyala ve yapıştır izinleri ve temiz enerji şarjı bekleyebilirsiniz. Basitçe söylemek gerekirse, hangi cihazı kullanırsanız kullanın, Apple'ın işletim sistemi güncelleme vaatlerinin çoğu birkaç gün içinde gerçeğe dönüşecek.

Apple inadından vazgeçti! İşte yeni nesil iPhone SE!
Apple kabusu yaşıyor! iPhone 14 satışları dipte!
Teknoloji ve Stil Buluşuyor: Fitness Eğitmeni Gözünden Huawei Watch GT 5 Deneyimi
Sonraki Haber