İşte Motorola’nın bugüne kadar ki en iyi tableti!

Daha çok akıllı telefon sektöründe görmeye alıştığımız Motorola, bu defa oldukça iddialı bir tablet modeliyle karşımıza çıkıyor.

Motorola, son zamanlarda pazarda bir dizi yeni akıllı telefon piyasaya sürdü, bunlar arasında orta segment Moto Edge 40 Neo da bulunuyor. Ancak Lenovo'ya ait olan bu şirketten pek fazla tablet görmüyoruz. Motorola, son tabletini Moto Tab G62 LTE olarak piyasaya sürmüştü, ancak yakın zamanda Moto Tab G84 adlı yeni bir modeli tanıtması bekleniyor. Bir rapor, tabletin renderlarını paylaşarak bazı detayları ortaya koydu.

Appauls adlı bir rapora göre, Motorola, yakında Moto Tab G84'ü Hindistan'da piyasaya sürmeye hazırlanıyor. Bu tablet, 2022 yılında piyasaya sürülen Tab G70'in halefi olarak karşımıza çıkacak. Yeni tabletin renderları, önceki Motorola tabletleri gibi kalın çerçevelere sahip olmaya devam edeceğini gösteriyor. Arka tarafında tek bir 8 MP kamera kurulumu bulunuyor. Fotoğraflardan net olmasa da, rapor tabletin metal bir gövdeye sahip olduğunu vurguluyor.

İşte Motorola’nın bugüne kadar ki en iyi tableti!

Moto Tab G84, büyük bir ekran tableti gibi görünüyor, çünkü selfie kamerası yatay bir şekilde konumlandırılmış. Tabletin arka tarafında bir stilüs kalem için muhtemelen manyetik bir bağlantı için küçük bir kesik bulunuyor. Motorola logosu tabletin arka tarafında merkezi bir konumda yer alıyor. Tablet, Dolby Atmos desteği olan JBL hoparlörlere sahip.

Tabletin alt kenarında, bir klavye aksesuarı için muhtemel bir bağlantı noktası olan üç temas noktalı bir Pogo PIN bağlantısı bulunuyor. Tabletin sağ tarafında iki hoparlör ve bir USB-C portu bulunmaktadır.

Şu an için tabletin özellikleri ve çıkış tarihi hakkında herhangi bir bilgi yok. Daha fazla detayın yakın günlerde ortaya çıkmasını bekliyoruz. Güncellemeler için takipte kalın!

Samsung Galaxy A71 kullanıcılarının dikkatine!
Redmi, K70 serisinde herkesi şaşırtabilir!
Otomotiv sektöründe büyük panik, sektörün yüzde 50'si işten çıkarılabilir
Sonraki Haber