İşte AnTuTu’nun kralları! En güçlü Android telefonlar!

Popüler performans ölçüm platformu AnTuTu, Haziran ayına ilişkin performans sıralamalarını paylaştı.

AnTuTu, Haziran ayının Android telefon performans sıralamasını duyurdu. Şimdiye kadar Çin pazarına sürülen cihazlar arasında en yüksek performansı sergileyen Vivo X90s, listeyi domine etti. Vivo X90s, Dimensity 9200+ yonga seti ile donatılmış bir cihaz ve etkileyici bir AnTuTu puanı olan 1.65 milyonun üzerinde bir skora ulaşarak, yüksek performanslı Android cihazların elit kategorisine yerleşti.

Vivo X90s'in öne çıkan özellikleri arasında 6.78 inç boyutunda bir kavisli ekran, 50 megapiksel VCS bionik spektrum tabanlı ana kamera, odak sabitleme özellikli 12 megapiksel portre kamerası ve ultra düşük distorsiyona sahip 12 megapiksel geniş açılı kamera bulunuyor. Cihaz, 4810mAh'lik bir batarya ile enerji sağlayıp 120W hızlı şarjı destekliyor.

Performans listesinde ikincilik pozisyonunu iQOO 11 Pro alıyor. Bu telefon, Samsung E6 luminesan malzemeyle donatılmış 6.78 inçlik 2K ekranı ve ikinci nesil Snapdragon 8 yonga seti ile kullanıcılara mükemmel bir performans vaat ediyor. iQOO 11 Pro, markanın ürün gamında en üst noktada konumlandırılarak, en üst düzey performansı sunmayı hedefliyor.

İşte AnTuTu’nun kralları! En güçlü Android telefonlar!

Listedeki üçüncü sırada yer alan cihaz iQOO 11, ve iQOO 11 Pro'nun standart modelidir. Pro versiyonuyla karşılaştırıldığında, görüntüleme yetenekleri ve hızlı şarj özellikleri açısından farklılık gösterebilir. Ancak, genel benchmark skoru önemli ölçüde farklılık göstermiyor.

Her ne kadar Dimensity 9200+ yonga setine sahip Vivo X90s, en üst sıralarda yer alsa da, amiral gemisi modellerin en iyi performans listesinde Snapdragon 8 Gen 2 modelleri ağırlıkta. Tek istisnaları ise Vivo X90s ve iQOO Neo 8 Pro oluşturuyor. Bu iki modelin de Dimensity 9200+ yonga setine sahip olduğu, ancak büyük olasılıkla daha düşük frekansta çalıştırıldığı düşünülüyor.

Honor X50’nin yeni rengi görenleri kendine hayran bırakıyor
Honor Magic V2’nin muhtemel çıkış tarihi belli oldu
GTA 6 çıkış tarihi ertelendi mi? Resmi açıklama geldi
Sonraki Haber