iQOO’nun yeni modeli bu defa görsel sızıntıyla kendini gösterdi

Son zamanların en çok konuşulan modellerinden biri olan iQOO 11S ardı ardına gelen teknik bilgi sızıntılarından sonra şimdi de görsel sızıntıyla kendini hatırlattı.

iQOO 11S, Temmuz ayının başlarında Çin pazarına çıkacak ve cihazın özellikleri hakkında birçok rapor zaten belirtildi. Güvenilir bir duyum hesabı olan Digital Chat Station, kısa bir süre önce bir Weibo gönderisinde cihazın depolama seçeneklerine dair detayları paylaştı ve daha önce duyulan bazı özelliklerin altını çizdi.

Duyum hesabının sunduğu bilgiye göre, iQOO 11S, 1 TB UFS 4.0 depolama kapasitesine sahip olacak. RAM miktarı spesifik olarak belirtilmedi, ancak cihazın 16 GB LPDDR5x RAM ile gelebileceğine dair bazı işaretler bulunuyor. Aynı duyumcu, oyun meraklılarına yönelik bu telefon olan iQOO 11S'nin 200W hızlı şarj desteği ve Sony IMX866V 50 megapiksel ana kamera ile donatıldığını da belirtti. Vivo V2 ISP özelliği yerine cihazın ayrı bir ekran yonga setine sahip olacağı açıklandı.

Geçmiş hafta içerisinde, şirket cihazın tasarımını göstermek amacıyla bir görsel paylaştı. Bugün ise, iQOO Ürün Müdürü Violet Song, cihazın ismindeki büyük "S" harfinin "Süper" anlamına geldiğini ve cihazın yeni bir yeşil renkle geleceğini Weibo üzerinden duyurdu. Bu yeşil renk, yaklaşan Asya Oyunlarına özel olarak seçildi.

iQOO’nun yeni modeli bu defa görsel sızıntıyla kendini gösterdi

Yukarıda gösterilen görüntü, eStar eSports Kulübü'nün Honor of Kings takımının üyelerinden biri tarafından paylaşıldı ve yeni yeşil renkteki iQOO 11S'yi gözler önüne seriyor.

Diğer raporlar tarafından da belirtildiği gibi, iQOO 11S'nin, piyasaya çıkan ilk akıllı telefon olacağı ve yakında çıkacak olan Snapdragon 8 Plus Gen 2 yonga setini içereceği düşünülüyor. Beklentiler, cihazın 6.78 inçlik bir E6 AMOLED ekran, Quad HD+ çözünürlük ve yüksek 144Hz yenileme hızına sahip olması yönünde. 4.700mAh batarya kapasitesi ve 200W hızlı şarj desteği sunması da muhtemel görünüyor. Arka kısmında, 13 megapiksel telefoto kamera ve 8 megapiksel ultra geniş açılı kamera bulunabilir. Özçekimler içinse cihazın, 16 megapiksel bir ön kamera içermesi bekleniyor.

OnePlus Ace 2 Pro bu defa tüm yönleriyle ortaya çıktı
Vivo V29 5G’nin özellikleri ortalığa çıktı!
Karaborsada satılmak için alınan iPhone 16 modelleri alanların elinde kaldı
Sonraki Haber