iQOO Z8 serisinin kamera detayları netleşiyor

Son zamanlarda heyecan verici modellerini art arda tanıtan iQOO, yakın zamanda bunlara Z8 serisini de eklemeye hazırlanıyor.

Çin menşeli teknoloji şirketi iQOO, 31 Ağustos'ta yeni telefon serisi iQOO Z8'leri tanıtmaya hazırlanıyor. Marka, Weibo üzerinde bu serinin ana özelliklerini ve renk seçeneklerini yavaş yavaş paylaşıyor. Şirket, iQOO Z8 modelinin OIS destekli 64 megapiksel ana kamera ile donatılacağını duyurdu. Aynı platform üzerinde paylaşılan başka bir bilgiye göre bu kamera, 2x portre fotoğrafları çekebiliyor. İnsanlar bu nedenle iQOO Z8'in 64 megapiksel ve 2 megapiksel olmak üzere çift kamera sistemine sahip olduğunu düşünüyor.

iQOO ayrıca Z8'in renk seçeneklerini de açıkladı. Paylaşılan görsellere bakarak, telefonun Ay Porselen Beyazı, Yaoye Siyahı ve Hoshino Mavisinde seçeneklerle geleceği anlaşılıyor.

iQOO Z8 serisinin kamera detayları netleşiyor

Raporlara göre iQOO Z8, 6.64 inç FHD+ LCD ekrana ve 120Hz yenileme hızına sahip olacak. Telefon, Dimensity 8200 yonga setini kullanıyor ve 5.000mAh batarya kapasitesine sahip. Z8'in en üst versiyonunda 12 GB LPDDR5 RAM ve 512 GB UFS 3.1 depolama alanı bekleniyor. Kutusundan OriginOS 3.0 tabanlı Android 13 ile çıkacak olan bu modelde, 16 megapiksel ön kamera ve 64 megapiksel ile 2 megapiksel arka kameralar bulunuyor. Güvenlik için yanda bir parmak izi tarayıcısıyla geliyor.

iQOO Z8'in yanı sıra tanıtılması beklenen iQOO Z8x modeli ise Snapdragon 6 Gen 1 yonga setine, 12 GB LPDDR4x RAM'e, 256 GB UFS 2.2 depolama alanına, 6.000mAh batarya kapasitesine ve 44W hızlı şarj özelliğine sahip. Bu modelin kamerası da 50 megapiksellik çift kamera sisteminden oluşuyor. Diğer özelliklerinin ise iQOO Z8 ile benzer olduğu söyleniyor.

Realme GT 5 satışa çıktığı gün peynir ekmek gibi gitti!
Apple Samsung'u yine tokatladı!
Otomobilde kabus geri dönüyor, sıfır stokları tükendi
Sonraki Haber