iQOO Z7 Pro hem AnTuTu performansı hem de özellikleriyle ortaya çıktı

Çinli teknoloji şirketi iQOO tarafından geliştirilen Z7 Pro modeli, karşımıza AnTuTu performansı ve teknik özellikleriyle çıktı.

iQOO Z7 Pro'nun Hindistan'da bu ay içindeki ilk veya ikinci haftada piyasaya sürülmesi bekleniyor ve bu yeni model, mevcut iQOO Z7'nin bir yükseltmesi olarak görülüyor. Henüz resmi bir duyuru yapılmamış olsa da, duyumculara göre cihazın fiyatı 30.000 Rs'nin altında olacak. Bir duyumcu, bu cihazın AnTuTu puanını paylaştı ve bu da cihazın 4nm Dimensity 7200 yonga seti ile geleceğini işaret ediyor. Bu konuyu daha ayrıntılı bir şekilde ele alalım.

Duyumcu Mukul Sharma, iQOO Z7 Pro'nun iddia edilen AnTuTu puanını Twitter'da paylaştı. Bu akıllı telefon, bir orta segment telefon için oldukça etkileyici olan 700.000 puanın üzerinde bir puan elde etmiş. Poster, bu telefonun segmentindeki en hızlı olduğunu iddia ediyor ki bu oldukça iddialı bir ifade.

iQOO Z7 Pro hem AnTuTu performansı hem de özellikleriyle ortaya çıktı

İşlemci ile ilgili resmi bir onay olmasa da, sızıntılar iQOO Z7 Pro'nun MediaTek Dimensity 7200 yonga seti ile güçlendirileceğini öne sürüyor. Bu, şirketin ilk 4nm orta segment işlemcisi olup, iki adet maksimum 2.8GHz hızında çalışan ARM Cortex-A715 performans çekirdeği ve altı adet Cortex-A510 verimlilik çekirdeği içeriyor.

Diğer özellikler hakkında bilgiler de mevcut. iQOO Z7 Pro, büyük bir 6.78 inç AMOLED ekran ile gelecek ve bu ekranın kenarları kavisli olacak. Ayrıca 120Hz yenileme hızı sunacak. Cihaz, Full HD+ çözünürlüğe ve 20:9 en-boy oranına sahip olacak. Telefon, kutusundan çıktığı anda Android 13 işletim sistemini kullanacak ve bunun üzerinde Funtouch OS 13 özel arayüzü bulunacak.

Yeni iQOO modeli, 66W hızlı şarjı destekleyen 4.600mAh bir batarya ile gelecek. Fotoğrafçılık için, arka tarafta bir 64MP ana sensör ve 2MP ikincil sensör olacak. Ön tarafında ise bir 16MP selfie kamerası bulunacak.

Huawei, 5G iddialarına yanıt verdi
Google’ın yeni özelliği sayesinde artık çok daha güvende olacaksınız
iPhone 16 ilk hafta satış sayısı açıklandı, ciddi düşüş var
Sonraki Haber