iQOO Z7 Pro 5G’nin detayları iyiden iyiye gün yüzüne çıkıyor

Çinli teknoloji şirketi iQOO tarafından geliştirilen Z7 Pro 5G’nin detayları gün yüzüne çıkmaya başladı.

iQOO Z7 Pro 5G'nin global piyasaya çıkacağı bu yılın başlarında duyurulmuştu. Şimdi ise, cihazın yeni bir modeli olan Z7 Pro üzerinde çalışıldığı biliniyor. Ancak resmi bir açıklama yapılmadan önce cihazın tüm teknik özellikleri sızdırıldı. Duyumcu Abhishek Yadav, bu detayları X platformunda paylaştı. Paylaşılan bilgilere göre, iQOO Z7 Pro 5G modeli, Mayıs ayında Çin'de piyasaya sürülen Vivo S17e modelinin yeniden adlandırılmış bir versiyonu olabilir. Bu iddia, iki cihazın benzer teknik özelliklerine dayandırılmaktadır.

Özelliklere göz attığımızda, iQOO Z7 Pro 5G'nin 6.78 inç büyüklüğünde kavisli bir AMOLED ekranla geldiğini görüyoruz. Bu ekran 120Hz yenileme hızına ve FHD+ çözünürlüğe sahip, bu da kullanıcılara akıcı ve keskin bir görsel deneyim sunar.

iQOO Z7 Pro 5G’nin detayları iyiden iyiye gün yüzüne çıkıyor

Telefonun kalbinde, performansıyla dikkat çeken MediaTek'in Dimensity 7200 yonga seti bulunuyor. Daha önceki bilgilere göre, bu telefonun 12GB RAM ile 256GB dahili depolama alanına sahip bir versiyonunun olacağı ortaya çıkmıştı.

Güç konusunda, iQOO Z7 Pro 5G'yi 4,600mAh kapasiteli bir batarya canlandırıyor. Bu batarya, kullanıcılara 66W hızlı şarj desteği sunarak daha kısa sürede dolmasını sağlayacak. Fotoğraf ve video konusunda, cihazın arka tarafında 64 megapiksel ana kamera ile birlikte 2 megapiksel ek sensör yer alıyor. Ön kısımda ise 16 megapiksel bir selfie kamerası bulunuyor. Cihazın diğer öne çıkan özellikleri arasında Bluetooth 5.3, Wi-Fi 6 ve kutudan çıkan Android 13 işletim sistemi yer alıyor. Ek güvenlik olarak ekran içi parmak izi okuyucusu da mevcut. Cihazın ne zaman piyasaya sürüleceği henüz bilinmiyor, ancak fiyatının Hindistan'da 30,000 INR seviyesinde olacağı tahmin ediliyor. Bu da onu üst orta segmentte yer alan bir model yapmaktadır.

Samsung Galaxy Tab S9 FE Plus özellikleri netleşti
Samsung popüler modeli için önemli bir güncelleme yayınladı
Otomobilde kabus geri dönüyor, sıfır stokları tükendi
Sonraki Haber