iQOO Neo 9 Pro'nun ekran özellikleri belli oldu

iQOO Neo 9 Pro'nun sunduğu üstün ekran teknolojisi, lansman öncesinde kullanıcıların beklentilerini yükseltiyor.

iQOO, Hindistan'da 22 Şubat'ta iQOO Neo 9 Pro'yu tanıtmaya hazırlanıyor ve bu telefon hakkında heyecan uyandırmak için aktif bir şekilde çalışıyor. Amazon'un telefon için oluşturduğu sayfa zaten bazı önemli özellikler hakkında bilgi vermişti ve şimdi eklenen güncellemelerle ekran tasarımı, çözünürlük, yenileme hızı ve en yüksek parlaklık değeri gibi daha fazla detay ortaya çıktı.

iQOO Neo 9 Pro, delikli tasarıma sahip düz bir AMOLED LTPO ekrana sahip. Ekran boyutu 6.7 inç ve 1.5K çözünürlük ile 144Hz yenileme hızı sunuyor, bu da onu iyi bir oyun cihazı yapıyor. Ayrıca ekran 3000 nitlik tepe parlaklığı sunuyor.

iQOO henüz iQOO Neo 9 Pro'nun ön kamerası hakkında detay vermedi ancak şirketin 16 megapiksel bir selfie kamerası tercih etmiş olabileceği düşünülüyor. Arka tarafta, cihazda bir Sony IMX920 ana kamera ve 8 megapiksel ultra geniş lens bulunuyor.

iQOO Neo 9 Pro'nun ekran özellikleri belli oldu

iQOO Neo 9 Pro, gelişmiş oyun deneyimi için iQOO Q1 Süperhesaplama çipi ile birleştirilmiş Snapdragon 8 Gen 2 çipine sahip. Cihaz, 8 GB RAM + 256 GB depolama ve 12 GB RAM + 256 GB depolama olmak üzere iki seçenekle satışa sunulacak. Cihazın Hindistan'da 40.000 rupinin altında bir fiyatla satışa çıkabileceği tahmin ediliyor. Neo 9 Pro, 120W hızlı şarj destekli 5,160mAh bataryaya sahip olacak. Ayrıca, çift hoparlörler, bir IR blaster ve Android 14 tabanlı FunTouch OS 14 gibi diğer özelliklere de sahip olacak.

Neo 9 Pro, Fiery Red ve Conqueror Black olmak üzere iki renkte satışa sunulacak. Cihaz, 8 Şubat'tan itibaren Amazon ve iQOO India'nın web sitesi üzerinden ön siparişe açılacak.

Çinli firmalar mobil oyun pazarında liderliği ele geçiriyor
Xiaomi Smart Band 8 Pro'nun küresel fiyatı sızdırıldı
Vivo 40e orta segmenti kasıp kavuracak, işte özellikleri
Sonraki Haber