iQOO Neo 7 Pro bir kez daha ortaya çıktı, işte AnTuTu puanı

Fiyat performans konu olduğunda en iyi isimlerden biri olan iQOO bu kez de Neo 7 Pro modeliyle adından bahsettiriyor.

iQOO Neo 7 Pro, Neo 7 serisi için yeni bir katkı olacak. Akıllı telefonun 4 Temmuz'da Hindistan'da çıkması planlanıyor ve Çin'e özgü bir versiyon olan Neo 7 Racing Edition'ın yeniden markalandığı iddiaları var. iQOO, telefonun özelliklerini, lüks deri bir arka panel ve şık bir tasarım gibi detaylarla paylaştı. En son bilgide, Vivo'nun iştiraki olan iQOO, cihazın Snapdragon 8+ Gen 1 yonga seti ve 120W hızlı şarj desteği içerdiğini doğruladı.

iQOO Neo 7 Pro, donmadan oyun deneyimi sunabilir Hindistan'da 40.000 Rs'nin altında bir fiyatla premium orta seviye bir akıllı telefon olarak sunulacak olan iQOO Neo 7 Pro, Snapdragon 8+ Gen 1 yonga setinin sağladığı enerjiyle öne çıkıyor. Bu yonga seti, Snapdragon 8 Gen 2'nin önceki bir nesli. Ancak, bu hâlâ orta segmentte birçok telefonun, yakında piyasaya sürülecek olan Nothing Phone 2 de dahil, favori seçeneği.

iQOO Neo 7 Pro bir kez daha ortaya çıktı, işte AnTuTu puanı

Yonga seti, eski bir model olmasına rağmen, Snapdragon 8+ Gen 1, günlük kullanımda daha uzun süre oyun oynamak için yeterli gücü sunuyor. Yonga seti, performans testlerinde iyi sonuçlar alıyor. Kısa bir süre önce duyumlara göre, AnTuTu'da 1.316.514 puan aldı, bu oldukça etkileyici. Isı performansı da istikrarlı görünüyor ve CPU sıcaklığı stres testi sırasında en fazla 38,2°C'ye ulaşıyor.

iQOO, cihazda hızlı 120W şarj desteği sağladığını belirtti. Bugünlerde telefonların çoğunda genellikle 200W'dan fazla şarj desteği var (Realme GT 3'e bakın), ancak 120W çoğu kullanıcı için yeterli bir hız. iQOO, Neo 7 Pro'nun bataryasının sadece 8 dakika içinde %50'ye kadar şarj olabileceğini ifade etti.

Apple’ın yeni patenti iPhone’ları adeta çizilmez hale getirecek!
Samsung, Galaxy S23 Ultra için 2 yeni renk seçeneği daha duyurdu
iPhone 16 Pro Max şarj performansıyla komik duruma düştü
Sonraki Haber