iQOO 11 Pro’nun özellikleri sızdırıldı

Çinli teknoloji şirketi iQOO’nun üzerinde çalıştığı yeni amiral gemisi iQOO 11 Pro’nun teknik özellikleri sızdırıldı, işte detaylar.

Teknoloji dünyası baş döndürücü hızla gelişmeye devam ediyor. Düne kadar akıllı telefon piyasasında çok fazla söz sahibi olmayan pek çok marka, şimdilerde gerek tasarımları gerekse de özellikleri ile sektörün liderlerine kafa tutar duruma geldi. İşte bugüne kadar çıkarttığı bütçe dostu telefon modelleri ile belli bir kitleye ulaşan iQOO’da artık vites arttırarak çok daha güçlü modeller üretmeye odaklandı.

Çinli teknoloji şirketinin üzerinde çalıştığı en yeni amiral gemisi modeli olan iQOO 11 Pro’nun çıkış tarihi henüz tam olarak bilinmese de, duyum hesaplarının aktardığı bilgilere göre bu cihazın 2023’e girilmeden önce tanıtılması bekleniyor.

iQOO 11 Pro’nun özellikleri sızdırıldı

İşte bugün sızdırılan özelliklere baktığımız zaman, eğer söylentiler doğru çıkar ve iQOO 11 Pro modeli yeni yıldan önce satışa sunulursa, başta Samsung ve Xiaomi olmak üzere pek çok teknoloji devinin planlarını bozabilir.

Duyum hesapları tarafından paylaşılan bilgilere göre iQOO Pro 11’in Snapdragon 8 Gen 2 yonga setiyle geleceği kesinleşti ki bu oldukça önemli bir gelişme. Bu işlemci kümesini 8GB RAM + 256GB dahili depolama alanı veya 12GB RAM + 512GB dahili depolama alanı seçenekleriyle destekleyecek olan telefonun arka yüzeyinde ise 50MP + 50MP + 14,6MP’lik üçlü bir kamera kurgusu bulunacak. Ön yüzeyinde 16MP’lik bir selfie kamerasına yer vermesi beklenen telefonun kutudan ise Android 13 tabanlı işletim sistemi ile çıkacağı belirtiliyor.

iOS 16.1 sürümü yayınlandı: İşte yeni sürümün yeni özellikleri
Samsung kullanıcılarının beklediği müjde sonunda geldi!
Huawei yeni Watch GT serisini tanıttı, işte Türkiye fiyatları
Sonraki Haber