iPhone 16’yı bekleyenlere kötü haber geldi, boşuna heyecanlanmayın

Apple’ın yeni iPhone serisini tanıtmasına artık sayılı günler kaldı. Peki iPhone 16 serisinde bizleri neler bekliyor? İşte detaylar.

Akıllı telefon pazarındaki önemli isimlerden biri olan Apple, iPhone 16 ile büyük bir hayal kırıklığı yaratabilir. Cupertino merkezli şirkete yakın olan isimlerden Ming Chi Kuo, iPhone 16 ile ilgili bazı söylemlerde bulundu. Kuo konu ile ilgili yaptığı açıklamalarda Apple’ın tamamen iPhone 17’ye yoğunlaştığını ve bu sebepten ötürü iPhone 16’nın beklenen heyecanı yaratamayacağını söyledi.

Kuo tarafından yayınlanan rapora göre, iPhone 16’daki en önemli etken yapay zeka özellikleri olacak. Fakat bu özellikler en nihayetinde iPhone 15 modellerine de gelecek. Hatta belki daha eski bazı iPhone modelleri de bu yapay zeka özelliklerini destekleyecek.

iPhone 16’yı bekleyenlere kötü haber geldi, boşuna heyecanlanmayın

Apple donanımsal yenilikler için iPhone 17’ye yoğunlaşmış durumda. Yani iPhone 17 ile pek çok yenilik iPhone severleri heyecanlandırabilir. Lakin aynı şeyi iPhone 16 için söylemek çok da mümkün değil.

Şimdiye kadar yaşanan sızıntılarda da iPhone 16 modellerine dair heyecan verici bir detayla karşılaşmadık. Bu durum bizler için sürpriz değil. Elbette iPhone 16 bir önceki nesle göre daha güçlü, daha uzun pil süresine sahip olacaktır. Fakat bunun dışında etkileyici bir yeniliğin ön plana çıkması beklenmiyor. Tabi ki yine de bekleyip göreceğiz.

Realme akıllı telefonları sadece 4 dakikada yüzde 100 şarj eden süper şarj teknolojisini tanıttı
OPPO, üst düzey dayanıklılık testinden geçen modeli A60’ı piyasaya sunuyor
Huawei yeni Watch GT serisini tanıttı, işte Türkiye fiyatları
Sonraki Haber