iPhone 16’nın sır gibi saklanan özelliği de sızdırıldı

Apple’ın Eylül ayında tanıtması beklenen yeni iPhone 16 serisi ile ilgili önemli bir özellik daha sızdırıldı.

Apple önümüzdeki Eylül ayında yeni nesil iPhone modellerini tanıtacak. Bu bağlamda iPhone 16 serisinin tanıtılmasına kabaca 1 aylık bir süre kaldı diyebiliriz. Peki yeni nesil iPhone modellerinde bizleri ne gibi sürprizler bekliyor.

Aslına bakılırsa şimdiye kadar sızdırılan bilgiler doğrultusunda, iPhone 16 serisinde önemli bir yenilik bulunmayacağını söyleyebiliriz. Çünkü Apple’a yakın kaynaklar iPhone 16 serisinin bir geçiş modeli olduğunu ve asıl yeniliklerin iPhone 17 serisinde geleceğini belirtmişlerdi.

Elbette yine de Apple fanları yeni nesil iPhone modeli için bir hayli heyecanlı diyebiliriz. Peki yeni nesil iPhone modelinde ciddi anlamda bizleri heyecanlandıracak bir yenilik olacak mı?

iPhone 16’nın sır gibi saklanan özelliği de sızdırıldı

Son sızdırılan raporlara göre AppleiPhone 16 serisinde önemli bir yeniliğe imza atmayı planlıyor. Sanal RAM uygulaması. Aslına bakılırsa bu özellik Android modellerinde zaten bir süredir mevcut. Fakat Apple bu yeniliği ilk defa iPhone 16 serisinde deneyecek. iPhone 16 modellerinde kullanılan yeni nesil SSD depolama teknolojisi neredeyse RAM’ler kadar hızlı çalışabilecek. Bu sebeple kullanıcılar Sanal RAM özelliği ile ihtiyaç duydukları RAM miktarını anlık olarak SSD depolama tarafından karşılayabilecekler.

Bu özellik Android kullanıcılar için sıradan gibi görünse de iOS kullanıcıları için önemli bir yenilik diyebiliriz.

Uygun fiyatlı Oppo A60 Türkiye'de satışa çıktı, bu fiyata telefon kalmadı
Türkiye telefon kiralamayı çok sevdi, almak yerine herkes kiralamaya başladı
Telsizler uzaktan patlatıldı, peki telefonlarımızı da patlatabilirler mi?
Sonraki Haber