iPhone 16 yerine iPhone 15 almanızı mantıklı hale getiren 5 neden

iPhone 16 almak ne kadar mantıklı? Hele ki iPhone 15 gibi bir alternatif varsa bu çok tartışmalı bir durum oluyor. Biz de sizler için 16 varken neden 15. nesle yönelmeniz gerektiğini anlatıyoruz.

Bildiğiniz gibi Apple, 9 Eylül'de iPhone serisinin 16. neslini bizlere sundu. Elbette ki söz konusu etkinlikte daha pek çok ürün tanıtıldı ancak buna rağmen lansmanın yıldızı iPhone 16 ailesiydi. Peki ama iPhone 16'da yer alan yenilikler gerçekten de daha fazla para vermeye değer mi? Bu sorunun cevabı kimileri için evet kimileri içinse hayır. Ancak biz bugün, hayır cevabını verenlerin savunduğu mantıklı tezleri sizler için ortaya koyuyor olacağız.

iPhone 15'iniz varsa, iPhone 16'ya geçmenin bizce zaten çok bir mantığı yok. Çünkü Apple, iPhone 16'ya bir önceki nesle göre çok da fark yaratacak yeni bir özellik eklemedi. Belki Apple Intelligence sayılabilir ancak o da zaten iPhone 15 ailesine de gelecek. Öte yandan eski nesil bir iPhone modeline sahipseniz ve bunu yükseltmek istiyorsanız da 16. nesle geçmenize gerek yok. Zira iPhone 15 yine orada çok güçlü bir seçenek olarak sizleri bekliyor olacak. Peki gelelim bu haberimizin konusuna. iPhone 16 yerine iPhone 15 almanızı mantıklı hale getiren nedenler neler? Dilerseniz lafı daha fazla uzatmadan birlikte bu sorunun cevaplarını arayalım.

Popüler Haberler