iPhone 15 serisi ne zaman tanıtılacak? İşte yanıtı!

Dünya genelinde milyonlarca iPhone hayranının merakla beklediği iPhone 15 serisinin tanıtım tarihi netleşmiş olabilir.

iPhone severler, büyük bir heyecanla iPhone 15 serisinin çıkış tarihini bekliyor olabilirler. 2023 Apple iPhone serisine dair muhtemel özellikler ve spesifikasyonları belirten son raporlar, iPhone 15 serisinin lansman tarihine dair yeni gelişmeler ortaya koyuyor. Dedikodular, yeni amiral gemisi cihazların lansmanının bir sonraki ayın başlarında gerçekleşebileceğini öne sürüyor. İşte şimdiye kadar bildiklerimiz.

Bazı ilk raporlar, Apple'ın lansman etkinliğini erteleyebileceğini öne sürüyordu. Ancak, yeni bir rapor, Cupertino merkezli teknoloji devinin genellikle takip ettiği zamanlamaya bağlı kalabileceğini gösteriyor. Amerikan mobil operatörlerin, 13 Eylül'de önemli bir akıllı telefon duyurusunu beklemeleri gerektiği yönünde çalışanlarına talimat verdiği görülüyor. Model açıkça belirtilmemiş olsa da, söz konusu tarih, Apple'ın geleneksel lansman döngüsüyle örtüştüğü için, yeni iPhone'ların muhtemel konu olduğu düşünülüyor.

iPhone 15 serisi ne zaman tanıtılacak? İşte yanıtı!

Bu bilgi, hala spekülatif olup resmi olarak teyit edilmemiş olsa da, olası gecikmeler hakkında fısıltıların olduğunu aklımızda tutmamız önemlidir. Muhtemel erteleme nedeninin yüksek segmentli iPhone 15 Pro ve iPhone 15 Pro Max ile ilgili üretim sorunları olduğu düşünülüyor. Ancak, diğer raporlar lansmanın Eylül ayında planlandığı gibi gerçekleşeceği konusunda ısrarlıdır.

iPhone 15 serisi, iPhone 15, iPhone 15 Plus, iPhone 15 Pro ve iPhone 15 Pro Max olmak üzere dört modelden oluşacağı söyleniyor. Bu cihazlar, önceki modellere göre geliştirmeler ve tasarım değişiklikleri getirmesi bekleniyor. Söylentilere göre böyle bir değişiklik, sessiz anahtarının yerini alacak programlanabilir bir Eylem düğmesinin tanıtılması olacak.

Honor Pad X9 global pazar için hazır gibi görünüyor
Huawei, akıllı telefon pazarında yeniden hayat buluyor
Efsane oyun sonunda film oluyor
Sonraki Haber