İki önemli akıllı telefon benzer zamanlarda satışa sunulacak

Akıllı telefon dünyasının iki önemli markası Realme ve OnePlus, yeni modelleri için benzer bir takvim süreci üzerinde çalışıyorlar.

iQOO'nun Snapdragon 8 Gen 2 yonga seti ile donatılmış iQOO 11S modelini piyasaya sürdüğü yakın zamanda raporlandı. Bu telefonun aynı yonga setiyle donatılmış olan Realme GT Neo 6 serisi ve OnePlus Ace 2 Pro modelleri ile rekabete gireceği iddia ediliyor. Duyumcu Digital Chat Station, Weibo adlı platformda Ace 2 Pro ve GT Neo 6 serisi hakkında dikkat çekici detaylar paylaştı.

Duyumcu, Realme GT Neo 6 serisi ile OnePlus Ace 2 Pro'nun lansmanlarının Ağustos ayında sadece Çin pazarında gerçekleşeceğini belirtti. Şu anda bu cihazların Çin dışındaki pazarlarda satışa sunulup sunulmayacağı konusunda bir bilgi bulunmuyor. Her iki akıllı telefonun benzer özelliklere sahip olacağı tahmin ediliyor.

Digital Chat Station'ın iddiasına göre, OnePlus Ace 2 Pro ve Realme GT Neo 6 serisi, 1.5K çözünürlüğünde etkileyici bir OLED ekran, 3.2GHz hızında çalışan güçlü Snapdragon 8 Gen 2 yonga seti, cömertçe sunulan 24 GB LPDDR5x RAM ve geniş 1TB UFS 4.0 depolama kapasitesi sunacak.

İki önemli akıllı telefon benzer zamanlarda satışa sunulacak

Her iki akıllı telefon da OIS özellikli 50 megapiksel Sony IMX890 ana kamera ile donatılacak, bu da olağanüstü fotoğraf çekme yetenekleri sağlayacak. Ayrıca, hızlı ve pratik şarj çözümleri sunan 150W şarj desteğine sahip olacaklar.

Daha önceki raporlarda belirtildiği gibi, Ace 2 Pro'nun kıvrımlı kenarlı bir ekranla geleceği, GT Neo 6 serisinin ise düz ekranla piyasaya sürüleceği iddia ediliyor. Duyumcu, Ace 2 Pro'nun etkili ısı dağılım teknolojisi ile avantaj sağlayacağını, GT Neo 6 serisinin ise dikkat çekici 240W hızlı şarj desteği ile öne çıkacağını vurguladı. GT Neo 6'nın iki versiyonu bulunacak ve sırasıyla 150W ve 240W hızlı şarj desteği sunacaklar.

Başka bir haberde ise, Redmi'nin Ağustos ayında Çin'de Redmi K60 Ultra amiral gemisi telefonunu piyasaya süreceği belirtiliyor. Rakipleri Snapdragon yonga seti ile gelecekken, K60 Ultra, Dimensity 9200 Plus yonga seti ile piyasaya sürülecek.

Xiaomi MIX Fold 3’den yeni haberler var
Infinix NOTE 30, JBL kalitesi İle Üst Düzey Bir Ses Deneyimi Sunuyor
Efsane oyun sonunda film oluyor
Sonraki Haber