Huawei Nova 11 serisi hakkında yeni bilgiler var

Huawei’in bir süredir üzerinde çalıştığı ve iPhone 14 serisine rakip olarak gösterilen Nova 11 serisi, artık çıkış tarihi için geri sayıma geçti.

Çin'in önde gelen teknoloji şirketlerinden biri olan Huawei, Nova serisine yeni bir üye eklemeye hazırlanıyor. Huawei Nova 11, 17 Nisan 2023 tarihinde piyasaya sürülecek. Daha önceden sızdırılan canlı bir görüntü, telefonun ön yüzünün eşit çerçeve dağılımı ve merkezde yer alan delikli kamera tasarımıyla iPhone 14'e rakip olacağı şeklinde yorumlanmıştı.

Huawei Nova 11, 120Hz yenileme hızı ile 6.7 inç OLED FHD+ çözünürlüklü bir ekrana sahip olacak. Bu özelliğiyle iPhone 14'ün 6.1 inç ekranından daha büyük bir ekran sunuyor. Ayrıca 6,88mm kalınlığıyla Nova 11, iPhone 14'ten (7.80mm) daha ince bir tasarıma sahip.

Huawei Nova 11 serisi hakkında yeni bilgiler var

Telefon, 4500mAh batarya kapasitesi sayesinde güçlü bir pil ömrü sunacak ve 66W şarj cihazı ile hızlı bir şekilde şarj edilebilecek. Huawei Nova 11'in kamera sistemi de telefonda önemli bir yer tutacak. 50MP üçlü arka kamera sistemi ve 60MP özçekim kamerasıyla yüksek kaliteli selfie'ler ve 4K video çekimleri yapabilecek. Cihaz, 128GB/256GB/512GB depolama seçenekleri sunacak ve Huawei'nin kendi işletim sistemi HarmonyOS ile çalışacak.

Huawei Nova 11, orta segment akıllı telefonlar arasında premium bir görünüm sağlamak için mat bir yüzeye sahip dört farklı renk seçeneğiyle gelecek.

Huawei Nova 11, Nova 11 Pro ve Nova 11 Ultra modelleriyle birlikte piyasaya sürülecek ve üç telefonun da diğer markaların benzer modellerine sert bir rekabet sağlayacağı tahmin ediliyor. Etkileyici özellikleri, güzel tasarımı ve uygun fiyatıyla Huawei Nova 11, orta segment akıllı telefon kullanıcılarının popüler bir seçeneği olmaya aday.

Google Pixel 8’in yeni görüntüleri akıllı telefon tutkunlarını heyecanlandırdı
Galaxy Z Fold 5’in bataryasıyla ilgili söylentiler kafaları karıştırdı
Telsizler uzaktan patlatıldı, peki telefonlarımızı da patlatabilirler mi?
Sonraki Haber