Huawei Nova 11 SE'nin tasarımı sızdırıldı

Huawei hayranlarının merak içerisinde bekledikleri Nova 11 SE modeline ilişkin çok önemli bir görsel sızdırıldı.

Huawei, yakın zamanda yeni bir Nova serisi akıllı telefon modelini piyasaya sürmeye hazırlanıyor. Ancak resmi bir duyuru yapılmadan önce, Weibo adlı Çinli mikroblog sitesinde paylaşılan bir sızıntı, yaklaşan Nova 11 SE modelinin tasarımını ortaya koydu. Bu sızıntıyı duyumcu bir hesap paylaştı.

Görsellere baktığımızda, cihazın arka yüzünde üçlü kamera kurulumunu barındıran iki yuvarlak kamera modülü dikkat çekiyor. Dahası, arka panel mat bir dokuya sahip ve yeşil ile beyaz olmak üzere iki renk seçeneğiyle sunulacak. Bu bilgi, daha önce TENAA listesinde gördüğümüz bilgilerle örtüşüyor.

Huawei Nova 11 SE'nin tasarımı sızdırıldı

Ne yazık ki, duyumcu bu sızıntıda Huawei Nova 11 SE hakkında daha fazla detay vermedi. Ancak, daha önceki bilgilere dayanarak bu modelin 6.67 inç OLED ekrana, Full HD+ çözünürlüğe ve 10 bit renk desteğine sahip olacağını söyleyebiliriz. Nova 11SE, 4G bağlantı seçeneği sunan 2.4GHz yonga setiyle güçlendirilecek. Bu donanım, 8GB RAM ve 128GB ya da 256GB dahili hafıza seçenekleriyle destekleniyor.

Cihazın işletim sistemi olarak kutudan Harmony OS 4.0 ile birlikte geleceğini ve 4.400mAh kapasiteli bir bataryaya sahip olacağını belirtelim. Bu model, 66W hızlı şarj desteği de sunabilir. Kamera kurulumu konusunda, arka tarafta 108 megapiksellik üçlü bir kamera kurulumu bulunurken, ön tarafta ise 16 megapiksellik bir kamera yer alacak. Nova 11 SE modelinin bu ay içerisinde tanıtılacağı söylentiler arasında. Yeni gelişmeler için bizleri takip edin.

Apple yeni etkinliğini duyurdu! İşte tanıtılacak ürünler!
İşte her şeyiyle Xiaomi 14 serisi!
iPhone 16 Pro’nun rakibi Xiaomi 15 Pro fiyatıyla şaşırttı
Sonraki Haber