Honor Play 40 Plus lansmandan önce sızdırıldı!

Honor Play 40 Plus özellikleri lansmandan önce netleşmeye başladı. İşte adından söz ettiren cihazla ilgili tüm detaylar.

Birkaç gün önce, adından söz ettiren Honor Play 40 Plus'ın temel özellikleri online olarak sızdırıldı. Bugün ise cihaz canlı görüntülerde karşımıza çıktı. Resimler, akıllı telefonun kameralar için iki dev daireye sahip diğer tüm Honor ve Huawei telefonlarına benzeyeceğini ortaya koyuyor. Ayrıca, sızdırılan  görseller sayesinde cihazın dört renkte geleceğini de öğrenmiş olduk.

Honor Play 40 Plus lansmandan önce sızdırıldı!

Whylab tarafından Weibo'da paylaşılan görsellere göre Honor Play 40 Plus, arka kameraları barındıran iki büyük daireye sahip olacak. Ancak Honor Play 30 Plus'tan farklı olarak 40 Plus'taki daireler arka panelin bir parçası olacak ve LED flaş dairelerin dışına yerleştirilecek. Ayrıca, cihaz yana monte edilmiş bir parmak izi sensörüne sahip olacak. Siyah, mavi, gümüş ve mor gibi dört renkte sunulacak. 

Spesifikasyonlardan bahsetmişken, akıllı telefon 90Hz yenileme hızına ve çiy damlası çentiğine sahip 6.72 inç HD+ ekrana (LCD) sahip olacak. Bir MediaTek Dimensity 700 yonga seti tarafından desteklenecek. Telefon, arkada 50MP + 2MP çift kamera sistemi ve 5MP ön kamera ile gelecek. 22.5W hızlı kablolu şarj desteği ile 6.000mAh pil ile desteklenecek.

Telefonun iki bellek yapılandırmasıyla (8GB + 128GB ve 8GB + 256GB) geldiği söyleniyor. 28 Ekim'de Çin'de satışa çıkacağı söyleniyor.

Redmi A1+ satışa çıkıyor! İşte fiyatı
Samsung Galaxy S23 serisi hakkında son dakika detayı
Huawei yeni Watch GT serisini tanıttı, işte Türkiye fiyatları
Sonraki Haber