Honor o pazara tam 3 yıl sonra geri dönüş yapacak!

Çinli teknoloji şirketi Honor, 3 yıldır varlık göstermediği bir pazara yeniden dönüş kararı aldı, üstelik son derece güçlü bir şekilde.

Honor, teknoloji dünyasında oldukça tanınan bir marka. Yaklaşık üç yıl önce Hindistan pazarından ayrılan bu marka, yeniden piyasaya dönüş yapmaya hazırlanıyor. Honor, pazar payını arttırmak için çeşitli stratejiler geliştirmiş olabilir; ancak en dikkat çekici hamlesi, Honor 90 modeli ile olacak. Önümüzdeki haftalarda bu modelin tanıtımını yapmayı planlayan firma, henüz net bir lansman tarihi vermedi.

Ancak duyumcu Abhishek Brar'ın paylaştığı bilgilere göre cihazın 21 Eylül'de Hindistan'da tanıtılması bekleniyor. Daha önce sızdırılan bilgilere göre Honor 90, Hindistan'da 35.000 Rupi'nin altında bir fiyatla satışa sunulacak. Bu fiyat aralığı, şu anki pazarda oldukça rekabetçi bir segmenti ifade ediyor.

Honor o pazara tam 3 yıl sonra geri dönüş yapacak!

Honor 90'ın teknik özelliklerine baktığımızda ise oldukça etkileyici detaylarla karşılaşıyoruz. Cihaz, kenarları kavisli ve estetik bir yapıya sahip 6.7 inç büyüklüğünde FHD+ OLED ekranla geliyor. Bu ekran, 120Hz yenileme hızıyla kullanıcılarına akıcı bir deneyim sunmayı hedefliyor. Kamera özellikleri de oldukça dikkat çekici. Arka kısımda yer alan 200MP ana kamera sensörü, fotoğraflarda detayları yakalamak için ideal.

Ayrıca 12MP ultra geniş açılı lens ile geniş açılı çekimler yapabilir, 2MP makro lens ile de yakın çekimlerde detayları yakalayabilirsiniz. Selfie severler için ön tarafta yer alan 50MP'lik ana kamera ise oldukça başarılı sonuçlar vaat ediyor. Cihazın kalbinde Snapdragon 7 nesil 1 yonga seti bulunuyor. Bu yonga seti, günlük kullanımda yüksek performans sunuyor. 12GB RAM ve 512GB depolama seçeneğiyle de kullanıcılarına geniş bir depolama ve yüksek bir performans sunuyor. Günlük kullanımınızda sizi yarı yolda bırakmamak için cihaz, 5.000mAh kapasiteli bir batarya ile geliyor. Ayrıca bu batarya, 66W hızlı şarj desteği sayesinde kısa sürede tam kapasiteye ulaşabiliyor.

Samsung sonunda bombayı patlattı! Bu fiyata böyle telefon hem de Türkiye'de!
Ünlü elektrikli araç üreticisi şimdi de akıllı telefon pazarına giriyor
Türkiye’de Instagram ve X’e erişim engeli
Sonraki Haber