Honor Magic Vs tasarımı sızdırıldı!

Honor'ın yeni katlanabilir telefonunu Honor Magic Vs'nin tasarımı sızdırıldı. Henüz çıkmasına çok zaman olan telefonun birkaç özelliği de tasarımı ile birlikte sızdı. İşte yeni telefona dair sızan özelliklerin detayları.

Dün Honor, 23 Kasım'da Çin'de bir lansman düzenleyeceğini duyurdu. Ancak marka bu konferansta tanıtacağı ürünleri açıklamadı. Söylentilere göre şirket, mobil yazılımının (MagicOS 7.0) yeni sürümünü ve birkaç akıllı telefonu piyasaya sürebilir. Bugün, Honor Magic Vs olarak adlandırılan bu telefonlardan birinin tasarımını ortaya çıkaran bir sızıntı çıktı. Adından da anlaşılacağı gibi Honor Magic Vs, katlanabilir bir akıllı telefon. Honor Magic V'in bu yılın başlarından itibaren yükseltilmiş bir versiyonu olarak piyasaya sürülecek.

İddia edilen Honor Magic Vs görüntüsü ile birkaç özelliği de açıklanan telefon 5.000 mAh pilden güç alacak ve 66W hızlı şarj desteği taşıyacak. Bunlara ek olarak telefon 261 g ağırlığında olacak. Sızdırılan görüntü üzerine Magic Vs, tasarım açısından orijinal Magic V ile neredeyse aynı olacak. Belki daha ince olabilir, daha hafif olduğu söylendiği gibi. Karşılaştırma için, Magic V 288-293 g ağırlığında (renk çeşidine göre) ve katlandığında 14,33 mm kalınlığındadır.

Cihazın duyurulmasına daha günler olduğu için, önümüzdeki günlerde sızıntılar ve resmi tanıtımlar aracılığıyla cihaz hakkında daha fazla bilgi edinilebilir.

Apple aldığı radikal kararın sebebini açıkladı!
Beklenen güncellemeler geliyor: Google Pixel 7 ve Pixel 6 serisi
Circle to Search özelliğini alan Samsung modelleri açıklandı
Sonraki Haber