Honor Magic V Flip: Yeni katlanabilir telefonun detayları

Honor, Magic V Flip ile kullanıcılarının karşısına çıkıyor. Bu yeni modelin özellikleri ve performansı neler?

Honor'un ilk kapaklı katlanabilir ekranlı telefonu Magic V Flip, 13 Haziran'da Çin'de tanıtılacak. Cihazın yapılandırma ve renk seçenekleri resmen onaylanmış olmasına rağmen, hangi yonga seti tarafından destekleneceği hakkında kesin bilgi yoktu. Ancak şimdi Magic V Flip, Geekbench benchmark platformunda ortaya çıktı ve yonga seti ile ilgili bazı detayları açığa çıkardı.

Magic V Flip'in model numarasının LRA-AN00 olduğu söyleniyor. Bu cihaz, bu ayın başlarında 3C sertifikasyonunda görüldü ve 66W hızlı şarj desteği ile gelebileceği belirtildi.

Geekbench'te ortaya çıkan Magic V Flip, SM8475 Qualcomm yonga seti ile listelendi. Bu yonga seti numarası ve CPU yapılandırması, Magic V Flip'in Snapdragon 8+ Gen 1 yonga seti ile güçlendirildiğini gösteriyor.

Geekbench listesi ayrıca Magic V Flip'in 12 GB RAM'e sahip olduğunu ve Android işletim sistemi ile çalıştığını ortaya koyuyor. Şirket daha önce cihazın 256 GB, 512 GB ve 1 TB depolama seçenekleri ile 12 GB RAM'e sahip olacağını doğrulamıştı. Magic V Flip, tek çekirdek testinde 1732 puan, çok çekirdek testinde ise 4431 puan aldı.

Magic V Flip'in 4,800mAh bataryası ile 66W hızlı şarj desteği ile gelmesi bekleniyor. Cihazın büyük dış ekranının yaklaşık 4 inç olduğu ve iç katlanabilir ekranının 1.5K çözünürlüğü destekleyebileceği spekülasyonlar arasında. Fotoğrafçılık için, cihazın OIS destekli 50 megapiksel ana kamera ile çift kamera kurulumuna sahip olduğu belirtiliyor. Magic V Flip, Iris Siyahı, Şampanya Pembesi ve Kamelya Beyazı olmak üzere üç renk seçeneğiyle sunulacak.

Honor 200 serisi tanıtıldı
Honor 200 Pro ve Honor 200 tüm dünyada satışa sunuldu
Efsane oyun sonunda film oluyor
Sonraki Haber