Honor Magic 6 artık satışa hazır!

Honor'un merakla beklenen yeni modeli Magic 6, aldığı 3C sertifikasıyla Ocak ayındaki muhtemel lansmanına hazırlanıyor.

Honor, Magic 6 serisi akıllı telefonları üzerinde çalışıyor gibi görünüyor. Bu serinin en az dört model içermesi bekleniyor: Magic 6, Magic 6 Pro ve Magic 6 Ultimate. Söylentilere göre Magic 6 serisi Ocak 2024'te tanıtılacak. Beklenen lansmandan önce, standart model Çin'deki 3C otoritesinden onay aldı.

Honor Magic 6'nın "Bvlgari" kod adıyla anıldığı ve BVL-AN00 model numarasının Magic 6 ile ilişkilendirildiği bildiriliyor. Pro ve Ultimate modellerinin ise BVL-AN16 ve BVL-AN20 model numaralarına sahip olduğu söyleniyor. 3C sertifikası aldığı ekran görüntüsünde görüldüğü gibi, Magic 6 cihazı sertifikayı almış durumda.

Honor Magic 6 artık satışa hazır!

Sertifika, Magic 6'nın HN-110600C00 / HW-110600C02 güç adaptörü ile birlikte geleceğini ve bu adaptörün 66W hızlı şarjı destekleyeceğini ortaya koyuyor. Daha önce Magic 5, Magic 5 Pro ve Magic 5 Ultimate modellerinin de 66W şarj desteğiyle geldiğini hatırlatmakta fayda var. Pro ve Ultimate modelleri 50W kablosuz şarj desteği sunuyor. Magic 6 Pro ve Magic 6 Ultimate'ın selefleri gibi aynı kablolu ve kablosuz şarj özelliklerini sunup sunmayacağı henüz bilinmiyor.

Magic 6 serisinin Snapdragon 8 Gen 3 yonga seti ile donatılacağı yoğun şekilde söyleniyor. Magic 6 serisinin bir inç OmniVision OV50K birincil kamera ile donatılacağı speküle ediliyor. Bu kamera ile OPPO Find X7 Pro, Vivo X100 Pro+ (veya Ultra) ve Xiaomi 14 Ultra gibi cihazlarla rekabet etmesi bekleniyor. Bu cihazların hepsi bir inç LYT-900 Sony kamera sensörüne sahip olacakları tahmin ediliyor. Magic 6'nın ayrıca ekranında merkezi konumlandırılmış hap şeklinde bir kesik bulundurması ve uydu iletişimi desteği sunması bekleniyor.

OnePlus 12 için geri sayım başladı!
Xiaomi Civi 4, MediaTek'in en güçlü çipsetiyle geliyor
IFA 2024: Snapdragon X Plus işlemcileri tanıtıldı!
Sonraki Haber