Honor 70 Türkiye’de de bir hayli popüler oldu!

Çinli akıllı telefon üreticisi Honor’un ülkemizde de ön siparişe sunduğu Honor 70 modeli, akıllı telefon kullanıcılarından büyük rağbet gördü.

Akıllı telefon dünyasının önemli alternatif isimlerinden biri olan Honor, yeni akıllı telefon modeli Honor 70 ile adından bahsettirmeye devam ediyor. Geçtiğimiz günlerde yapılan açıklamayla ülkemizde satışa sunulacağı duyurulan ve bu duyurunun hemen ardından da ön sipariş kayıtları almaya başlayan Honor 70 modeli, şu ana kadar 15 binden fazla kişi tarafından talep edilmiş durumda.

Çinli akıllı telefon üreticisinin yeni modelini bu kadar popüler kılan şeyse tabi ki Solo Cut özelliği. Aynı anda iki farklı video kaydedilmenizi sağlayan bu özellik bilhassa içerik üreticilerini heyecanlandırırken, telefon bu yeni özelliği için birkaç seçenek sunuyor. Kullanıcılar isterlerse, arka kameralar vasıtasıyla aynı anda iki farklı odak noktasının videosunu alabilirlerken, isterlerse de ön ve arka kamerayı aynı anda kullanarak daha değişik tarzda videolar oluşturabiliyorlar.

Honor 70 Türkiye’de de bir hayli popüler oldu!

Dünyada bir ilk olan bu özelliğin yanında aslında telefonun son derece tatminkar donanıma sahip olduğunu da hatırlatalım. Honor 70’in genel özelliklerine hızlıca bakacak olursak, telefon 6,67 inç büyüklüğünde 1080 x 2400 pikse çözünürlüğünde OLED ekrana sahipti. Gücünü Snapdragon 778G+ 5G yonga setinden alan Honor 70 bu işlemci kümesini 8GB RAM + 128GB dahili depolama alanı, 8GB RAM + 256GB dahili depolama alanı, 12GB RAM + 256GB dahili depolama alanı ve 12GB RAM + 512GB dahili depolama alanı seçenekleriyle destekliyordu.

Cihazın ön yüzeyinde 32MP’lik tek bir selfie kamerası bulunurken arka yüzeyde ise 54MP + 50MP + 2MP’lik üçlü bir kamera kurgusunun bulunduğunu hatırlatalım. Ülkemizde de satışa sunulan telefonun başlangıç fiyatı ise 12.999-TL olarak açıklanmıştı.

iPhone 14 Plus nihayet ülkemizde de satışa sunuldu! Tabi bulabilirseniz!
Samsung'un One UI 5 güncellemesinin detayları netleşti!
Apple’dan beklenmedik hamle, iş ortakları bunu beklemiyordu
Sonraki Haber