Honor 200 serisi yakında piyasada

Honor 200 serisinin çıkışı için geri sayım başladı. Bu yeni serinin sunduğu özellikler neler olacak?

Honor, 200 5G serisini Hindistan'da yakında piyasaya sürmeye hazırlanıyor. Marka, yeni cihazları için tanıtım çalışmalarına başladı ve Amazon'da Honor 200 serisi için özel bir sayfa oluşturuldu. Bu sayede, telefonların Hindistan'da e-ticaret platformu üzerinden satışa sunulacağı da kesinleşmiş oldu. Serinin, standart ve pro modellerden oluşması bekleniyor. Geçtiğimiz ay global pazarlarda tanıtılan Honor 200 Lite modelinin ise Hindistan'da satışa sunulup sunulmayacağı henüz netleşmiş değil.

Honor 200 5G serisi, kavisli bir ekran ile gelecek ve bu ekranın olağanüstü netlik ve konfor sunacağı belirtiliyor. Teaser videosunda, telefonların üç sensörden oluşan hap şeklinde bir kamera adasına sahip olacağı görülüyor. Ayrıca, Paris merkezli portre fotoğrafçılık evi Studio Harcourt ile işbirliği yapıldığı ve bu sayede Honor 200 5G serisinin stüdyo kalitesinde portreler çekmek için çeşitli yapay zeka özelliklerine sahip olacağı onaylandı.

Honor, Hindistan'da Honor 200 5G serisi ile ilgili detayları paylaşmaya başladığı için, resmi lansman tarihinin önümüzdeki haftalarda açıklanması bekleniyor. Hindistan'a gelecek modellerin, global pazardaki muadilleri ile aynı özelliklere sahip olması öngörülüyor. Hatırlatmak gerekirse, standart ve pro modelleri 6.7 inç kavisli AMOLED ekrana, FHD+ çözünürlüğe ve 120Hz yenileme hızına sahip. Her iki telefon da 50MP ana sensör, 50MP telefoto ünite ve 12MP ultra geniş açılı lens içeren üçlü arka kamera kurulumu ile geliyor. Ancak, iki cihazın kamera sensör boyutları arasında küçük farklılıklar bulunuyor. İç donanım olarak, Honor 200 5G ve Honor 200 Pro 5G modelleri sırasıyla Snapdragon 7 Gen 3 ve Snapdragon 8s Gen 3 yonga setlerinden güç alıyor. Bu telefonlar, 100W hızlı şarj destekli 5.020mAh batarya ile destekleniyor.

Honor, yeni serisi ile Hindistan'da dikkatleri üzerine çekecek gibi görünüyor. Özellikle stüdyo kalitesinde fotoğraf çekim yetenekleri ve güçlü teknik özellikleri ile kullanıcıların beğenisini kazanması bekleniyor. Şirketin, lansman tarihi ve fiyatlandırma gibi detayları yakında paylaşması bekleniyor.

Honor, ince gövdesiyle dikkat çeken Magic V3'ü tanıttı
Redmi'nin yeni serisi geliyor
Tesla çıldırdı, TOGG'dan bile daha ucuza satıyorlar
Sonraki Haber