Google popüler uygulamasında önemli bir değişikliğe gitti

Amerikalı teknoloji devi Google, popüler kamera uygulamasında çok önemli bir güncelleme yaptı.

Google'ın kamerası, Play Store'da "Google Camera" adından "Pixel Camera" adına dönüştürüldü. Bu değişiklik, bu uygulamanın birkaç yıl boyunca sadece Pixel cihazları için özel olduğunu yansıtmaktadır.

Ad değişikliğinin yanı sıra, Pixel Camera uygulaması da yeni bir kullanıcı arayüzüne kavuştu. Bu, Pixel cihazlar için Android 14 ve üstü sürümlerde kullanılabilen bir dizi yeni özellikle beraber geldi. Bunlara Portre, Gece Görüşü, Zaman Atlatma ve Sinematik Bulanıklık da dahil.

Google popüler uygulamasında önemli bir değişikliğe gitti

Ek olarak, uygulama Wear OS 3 ve üstü sürümü çalıştıran cihazlarda, Pixel telefonlara bağlı olarak destek sunmaktadır. Bu, kullanıcıların akıllı saatlerinden kamerayı uzaktan kontrol edebilmelerine olanak tanır.

Pixel Camera uygulamasının son sürümü, Pixel Fold, Tablet ve 7 Pro için 9.0'dır. Pixel 8 ve 8 Pro ise 9.1 sürümünde ve yakında bir yama güncellemesi alacaklar. Play Store'daki uygulama listesi, Pixel 8 Pro'nun bazı özel özelliklerini de göstermektedir. Bu özellikler arasında 50MP Yüksek Çözünürlük ve Pro Kontrolleri de bulunmaktadır.

Google, I/O 2023 etkinliğinde Pixel Camera markasını duyurdu. Bu duyuru, sadece Pixel cihazları için özel olan diğer uygulama ve hizmetlerle birlikte yapıldı. Bu, Pixel Kullanıcılarına daha iyi ve harika bir deneyim sunmayı amaçlayan Pixel Call Assist, Pixel Speech ve Pixel Safe gibi uygulamaları içeriyor.

Google Pixel 8, başka yüzlerle de kilidi açıyor!
Galaxy S24 Ultra'nın görüntüsü sızdırıldı, kamera detayları netleşti
GTA 6 çıkış tarihi ertelendi mi? Resmi açıklama geldi
Sonraki Haber