Google Pixel 8 serisi bir kez daha kendini gösterdi

Amerikalı teknoloji devi Google tarafından geliştirilen Pixel 8 serisi bir kez daha kendini gösterdi.

Google, Pixel 8 serisini tanıtacağı bir etkinlik için New York'ta hazırlıklarını sürdürüyor. Bu etkinliğin tarihi 4 Ekim olarak belirlendi. Yaklaşan bu büyük lansman öncesi Google Pixel 8 ve Google Pixel 8 Pro'nun FCC onay listesinde olduğunu görmekteyiz.

FCC'nin listesinde bu cihazlar GPJ41, G9BQD, GZPF0, G1MNW ve GKWS6 model numaralarıyla yer buluyor. G1MNW model numarasının Google Pixel 8 Pro'ya ait olduğu belirtiliyor. Diğer dört model numarası ise standart Pixel 8 modeline işaret ediyor. Bu listelemeye göre bu telefonlar Bluetooth, Wi-Fi 6E, Sub6 ve mmWave 5G teknolojilerini destekliyor.

Peki, Google Pixel 8 hakkında neler biliyoruz? Söylentilere göre bu cihaz, 6.7 inç OLED ekrana sahip olacak. Ekran çözünürlüğü 2992 x 1344 piksel olarak belirtiliyor. Telefonun kalbinde Google'ın kendi geliştirdiği Tensor G3 yonga seti bulunuyor. Kamera özellikleri de dikkat çekici. 50 MP ana kamera ve 64 MP IMX787 ultra geniş açılı lensle geliyor. Depolama kapasitesi olarak kullanıcılara 128GB ve 256GB seçenekleri sunulacak.

Bu yeni modelin en dikkat çekici özelliklerinden biri ise "Audio Magic Erase" adlı bir özellik olacak. Bu özellik, videolardan arka plan gürültüsünü kaldırmaya olanak tanıyor.

Pixel serisi dışında, Google Pixel Watch 2'nin de FCC listesine girdiğini belirtmek gerekiyor. Bu ürün hakkında daha fazla özellik ve bilgi edinmek isteyenler, doğrudan kaynaklardan bilgi alabilirler.

Ayrıca, Google'ın bu yeni ürünleri hakkında daha fazla detay ve sızıntı gelmeye devam edecek. Teknoloji dünyası, Google'ın bu yeni ürünlerini merakla bekliyor.

iPhone 15 Türkiye fiyat listesi sızdırıldı! Beklenenden daha ucuz olacak!
iPhone 15 tasarımı tüm hatlarıyla ortaya çıktı! Artık sürpriz yok
Otomobilde kabus geri dönüyor, sıfır stokları tükendi
Sonraki Haber