Galaxy Z Fold 5’in yeni bir render görüntüsü daha ortaya çıktı

Katlanabilir akıllı telefon sektörünün en önemli ismi konumundaki Galaxy Z Fold serisi yakın zamanda yeni üyesine kavuşacak.

Samsung Galaxy Z Fold 5 hakkındaki duyumlar, Temmuz sonunda beklenen tanıtımına yaklaştıkça artıyor. MySmartPrice tarafından duyulan bir render, cihazın tasarımını gün yüzüne çıkarıyor. Bu duyulan görüntü, Galaxy Z Fold 5'in üst ve alt kenarlarını, arka kamera düzenini, iç ekranını ve hatta bir stilusu içeriyor.

Bu duyulan render, Galaxy Z Fold 5'in önceki modeli Galaxy Z Fold 4'e çok benzeyen bir tasarıma sahip olduğunu gösteriyor, ancak bazı ufak değişikliklerle. Özellikle, Z Fold 5, katlanabilir ekranının çevresinde daha ince çerçevelere sahip, kullanıcılara daha geniş bir ekran alanı sunuyor.

Galaxy Z Fold 5, LED flaşın konumunda bir değişiklik yapıyor. Galaxy Z Fold 4'te LED flaş üçlü kamera biriminin altında yer alırken, Z Fold 5'te en üstteki kameranın sağında bulunuyor.

Ayrıca, mikrofon, USB-C portu ve hoparlör düzenlemeleri, Galaxy Z Fold 4 ile büyük ölçüde benzer durumda. Önceki raporlara göre, Galaxy Z Fold 5'in açık durumda 154.9 x 129.9 x 6.3 mm ölçüsünde olacağı belirtiliyor, Z Fold 4'ün ölçüleri olan 155.1 x 130.1 x 6.3 mm'den biraz farklı. Duyulan görüntü ayrıca Z Fold 5 ile birlikte gelen S Pen'e de bir bakış sağlıyor.

Galaxy Z Fold 5’in yeni bir render görüntüsü daha ortaya çıktı

Raporlar, Galaxy Z Fold 5'in 7.6 inç QHD+ katlanabilir AMOLED ekranı ve 6.5 inç FHD+ kapak AMOLED ekranı olacağını belirtiyor. Her iki ekran da 120Hz yenileme hızını destekleyecek. Galaxy Z Fold 5, Snapdragon 8 Gen 2 yonga seti, 12GB LPDDR5x RAM, 1TB'a kadar UFS 4.0 depolama ve 4,400mAh batarya ile 45W hızlı şarj ve 15W kablosuz şarj özelliklerini sunacak.

Z Fold 5, 12 megapiksel ön kamera, 4 megapiksel delikli ekran kamera ve 50 megapiksel (ana) + 12 megapiksel (geniş açı) + 10 megapiksel (telefoto) üçlü kamera birimine sahip olacak. Cihaz, kutudan Android 13 tabanlı One UI 5.1.1 işletim sistemiyle birlikte çıkacak.

iPhone 15 serisinin üretimine başlandı!
iQOO 11S modeli detaylı özellikleri ve çıkış tarihi ile adından bahsettirdi
Efsane oyun sonunda film oluyor
Sonraki Haber