Galaxy S24 serisinin batarya özellikleri netleşti

Samsung’un bir sonraki amiral gemisi serisi olması beklenen Galaxy S24 serisinin batarya özellikleri netleşiyor.

Teknoloji dünyasında son dönemin en çok konuşulan konularından biri de Samsung'un yeni amiral gemisi modeli Galaxy S24 Ultra. Bu modelle ilgili ortaya atılan birçok iddia bulunuyor. Özellikle pil kapasitesi ve şarj hızıyla ilgili olanlar büyük ilgi görüyor. İlk olarak, cihazın daha hızlı şarj olan ve daha büyük bir batarya ile piyasaya sürüleceğine dair bazı söylentiler ortaya atıldı. Ancak bu konuda en çok güvendiğimiz kaynaklardan biri olan ve Samsung ile ilgili duyumlarıyla tanınan Ice Universe, son Twitter paylaşımında bu iddiaları yalanladı.

Ice Universe, Galaxy S24 Ultra'nın 5.500 mAh batarya ile gelmeyeceği bilgisini paylaştı. Bu paylaşım, teknoloji meraklıları arasında büyük yankı uyandırdı. Eğer bu bilgi doğruysa, Galaxy S24 Ultra'nın önceki model olan Galaxy S22 Ultra ile benzer bir batarya kapasitesine sahip olacağını söyleyebiliriz. Bu, pil kapasitesi konusunda yüksek beklentilere sahip olan kullanıcılar için bir hayal kırıklığı olabilir.

Galaxy S24 serisinin batarya özellikleri netleşti

Ancak unutmamak gerekir ki, Samsung her zaman kullanıcı deneyimini en üst seviyede tutmayı amaçlar. Bu nedenle, şirketin batarya boyutunu artırmadan pil ömrünü nasıl daha verimli hale getirebileceği üzerine çalışmalar yapıyor olabileceğini düşünüyoruz.

Ice Universe'in iddialarını destekleyen bir başka kaynak da ortaya çıktı. Bu kaynak, Galaxy S24 Ultra'nın 45W hızlı şarjla desteklenen 5.000 mAh bataryaya sahip olacağını ifade etti. Eğer bu bilgi doğruysa, bazı kullanıcıların 65W hızlı şarj beklentisi suya düşmüş olacak.

Galaxy S24 Ultra'nın lansman tarihi de merakla beklenen bir diğer konu. Şu ana kadar yapılan duyumlar, cihazın 2024 yılının başlarında, Galaxy S24 ve Galaxy S24 Plus modelleriyle birlikte tanıtılmasının beklendiğini gösteriyor.

Xiaomi şimdi de yeni saç kesim makinesini tanıttı! Peki sırada ne var?
iPhone 14 Pro kullanıcıları telefonun pil performansından şikayetçi!
Otomotiv sektöründe büyük panik, sektörün yüzde 50'si işten çıkarılabilir
Sonraki Haber