Galaxy S23 Ultra kullanıcılarına kötü haber

Güney Koreli teknoloji devi Samsung’un hala en güçlü amiral gemisi pozisyonunda bulunan Galaxy S23 Ultra, yeni bir güncelleme alacak ancak bu güncelleme pek de sevilmeyebilir.

Samsung'un Galaxy Unpacked 2023 etkinliğinde tanıtılan Galaxy Tab S9, Galaxy Watch 6 serisi ve yeni katlanabilir telefonları Galaxy Z Fold 5 ve Z Flip 5'e rağmen, Galaxy S23 Ultra'nın yeni bir güncellemeyle yüksek bit hızlı 8K video kayıt yeteneğini kaybedebileceği belirtildi.

Geçtiğimiz Haziran ayında yayınlanan bir güvenlik güncellemesi sonrası Galaxy S23 Ultra'daki 8K video kayıt modunun "Yüksek Bit Hızlı Videolar" seçeneği devre dışı kaldı. Bu güncellemeyi yükleyen kullanıcılar, kamera uygulamasının ayarları bölümünde bu seçeneği bulamadıklarını bildirdiler. Bu seçenek, daha önce kamera ayarlarının Gelişmiş Video Seçenekleri bölümünde mevcuttu.

Galaxy S23 Ultra kullanıcılarına kötü haber

Önceden, Galaxy S23 Ultra'nın 8K 30 fps videolarının yüksek bit hızında çekilirken takıldığına dair kullanıcı şikayetleri gelmişti. Bu durum, Samsung'un özelliği neden devre dışı bıraktığına dair bir ipucu olabilir. Ancak bu özelliğin kaldırılmasının nedenini Samsung, değişiklik günlüğünde belirtmedi.

Samsung, bu özelliği neden kaldırdığına dair ya da bir sonraki yazılım güncellemesiyle yeniden getirip getirmeyeceğine dair herhangi bir bilgi paylaşmadı. Ancak, konuyla ilgili bir açıklamanın yakın zamanda yapılacağına dair beklentiler var. Bu nedenle kesin bir yargıya varmadan önce Samsung’dan açıklama gelmesini beklemek daha doğru olacaktır.

Huawei Mate X3 Pro hakkında yeni bilgiler var
Sony, yeni akıllı telefon modelini daha fazla ülkede satışa sunuyor
Samsung Galaxy S25 ailesinin batarya kapasitesi belli oldu
Sonraki Haber