Galaxy A15’e ait yeni bir görüntü sızdırıldı

Güney Koreli teknoloji devi Samsung’un yeni bütçe dostu akıllı telefon modeli Galaxy A15’e ait yeni bir görsel daha sızdırıldı.

Son zamanlarda Samsung Galaxy A serisi bir akıllı telefonun tasarımı sızdırılarak gündeme geldi. Şimdi, Galaxy A15'in tasarımı Evan Blass adındaki tanınmış duyumcu tarafından X platformunda paylaşılan bir resimle tekrar ortaya çıktı. Görseli incelediğimizde Galaxy A15'in arkasında üçlü kamera kurulumu ve bir LED flaş olduğunu görebiliriz. Ayrıca sızdırılan görsel, telefonun sağ tarafını da gösteriyor. Burada, hem güç tuşu hem de parmak izi tarayıcı olarak işlev gören bir düğme bulunuyor. Ancak bu görsel, önceki sızdırılan görsel kadar net değil.

Galaxy A15’e ait yeni bir görüntü sızdırıldı

Bu yeni sızıntı, Galaxy A15'in yakında tanıtılacağını düşündürüyor. Daha önce, bu telefonun bataryası Güney Kore'deki Safety Korea sertifikasında yer almıştı. Daha önceki haberlerimize göre bu cihaz, Galaxy A14 5G'nin halefi olacak. Bu nedenle Galaxy A15 de orta segment bir telefon olacak. Telefonun, üst kısmında U şeklinde bir çentik ile 6,4 inçlik bir ekranı olması bekleniyor. Ancak bu telefon hakkında daha detaylı bilgilere şu an için ulaşılamıyor.

Daha önce piyasaya sürülen Samsung Galaxy A14 5G'nin ekranı 6,6 inç ve IPS LCD panele sahipti. Bu modelde MediaTek'in yonga seti Dimensity 700 bulunuyor. Bu yonga seti, 6GB RAM ve 128GB dahili hafızayla eşleştirilmiş. Ayrıca bu modelin sadece 4G destekli bir versiyonu da var ve bu modelde Helio G80 yonga seti kullanılmış.

Apple, her bir iPhone'a QR kod yerleştiriyor, peki ama neden?
OnePlus Pad Go, lansmandan önce karşımıza çıktı
Samsung Galaxy S25 Ultra tasarımı belli oldu
Sonraki Haber