En iyi ücretsiz Android uygulamaları!

Ücretsiz en iyi Android uygulamalarının listesi haberimizde!

Google Play Store asla uyumuyor, Android uygulama geliştiricileri de aynı şekilde. Sürekli mutfaklarında çeşitli ihtiyaçlarımız için yeni ve en iyi Android uygulamalarını geliştirmeye çalışıyorlar.

Sadece eğlenmenizi sağlamak değil bilgilere en hızlı nasıl ulaşacağınızı ya da size nasıl adrenalin sağlayacak uygulamalar olacağını ve yeni şeyler öğrenebileceğiniz, yeteneklerinizi geliştirebileceğiniz uygulamaları yapabilmek için her şeyi düşünüyorlar. Şimdi sizlerle Android mutfağından ücretsiz uygulamalarla karşınızdayız.

Bir Android cihazınız varsa ve Android uygulamalarında neler yeni ya da hangi ihtiyacınız için nasıl bir uygulama indireceğinize dair bir fikriniz yoksa haberimizde aradığınızı bulabilirsiniz. Sizler için ücretsiz en iyi Android uygulamalarını listeledik.



Google Chrome

İnternet devi Google'ın mobil platformlara da taşıdığı Chrome web tarayıcısı sade ve hızlı yapısıyla pek çok Android kullanıcısının bir numaralı tercihi olmayı başardı.

Fiyatı: Ücretsiz



Google Drive

Telefonunuzun dahili hafızası size yetmiyor mu? O halde Google'ın bulut tabanlı depolama servisi Google Drive'ı deneyebilirsiniz. Böylece telefonunuza koyduğunuz fotoğraf ve diğer içeriklere bilgisayarınızdan da ulaşabilirsiniz.

Fiyatı: Ücretsiz (5 GB'lık kapasite sınırına kadar)



1Weather

Android platformu için geliştirilen en iyi uygulamalardan biri hiç şüphesiz 1Weather... Arayüzüyle dikkat çeken uygulama ile hava durumunu saati saatine takip edebilirsiniz.

Fiyatı: Ücretsiz (Daha gelişmiş özellikler için 1.99 dolar)



Instagram

Her ne kadar son günlerde yeni gizlilik anlaşması nedeniyle tartışmalara neden olsa da, Android'in en popüler uygulamalarından biri hiç şüphesiz Instagram... Kullanıcılar fotoğraflarına çeşitli efektler ekleyerek dünya ile fotoğraflarını paylaşabiliyor.

Fiyatı: Ücretsiz



OnLive Desktop

OnLive Desktop, özellikle Android tabletlere hitap eden ve Windows'u tabletlere taşıyan bir bulut uygulaması... İnternet bağlantınız olduğu sürece kullanabildiğiniz OnLive Desktop ile Windows'un temel özelliklerini kullanabiliyorsunuz.

Fiyatı: Ücretsiz (Premium sürümü için aylık 4.99 dolar)



TabletSMS

Uygulama, tabletiniz üzerinden SMS gönderimini mümkün kılıyor.

Fiyatı: Ücretsiz



Wave Control

Wave Control, dokunmatik ekran teknolojisini bir kenara bırakıyor ve el hareketlerinizle dokunmadan telefonunuzu kullanmanıza imkan veriyor. Basitçe şarkı değiştirme, durdurma gibi işlevleri ekrana dokunmadan gerçekleştirebiliyorsunuz.

Fiyatı: Ücretsiz



Firefox

Chrome dışında kullanıcılar için başka bir alternatif tarayıcı olan Firefox ile internette kolayca sörf edebilirsiniz.

Fiyatı: Ücretsiz



Facebook

Herhangi bir açıklama yapmaya sanırız gerek yok; Facebook hesabınız varsa bu uygulamadan başkasını kullanmayı düşünmeyin bile... Üstelik uygulamanın en güncel sürümünde kullanıcıların şikayet ettiği birçok hata da giderilmiş durumda.

Fiyatı: Ücretsiz



YouTube

YouTube ile geniş bir video ağını elinizin altına koyabilirsiniz.

Fiyatı: Ücretsiz



Whastapp

Android telefonların en popüler mesajlaşma uygulaması Whatsapp ile ücretsiz olarak arkadaşlarınızla görüşebilirsiniz.

Fiyatı: Ücretsiz



Shazam

Shazam, gittiğimiz herhangi bir yerde bir şarkı çalıyorsa ve şarkının ismini bilmiyorsak bize şarkının bilgilerini bulan bir uygulama. Markette veya başka bir yerde çalan bir şarkının kime ait olduğunu, hangi albümde yer aldığını Shazam ile öğrenebilirsiniz.

Fiyatı: Ücretsiz



Foursquare

Kullanıcıların bulundukları lokasyonu paylaşmalarını sağlayan Foursquare ile gittiğiniz yer hakkında diğer kullanıcıların yorumlarını görebilir, arkadaşlarınızın o an nerede olduğunu görebilirsiniz.

Fiyatı: Ücretsiz



Adobe Reader

Adobe Reader uygulaması ile PDF formatındaki dosyaları görüntüleyebilirsiniz.

Fiyatı: Ücretsiz



İBB Trafik

İBB Trafik uygulaması ile yola çıkmadan trafik durumunu görün, tedbirinizi alın.

Fiyatı: Ücretsiz



3G Watchdog

Bu uygulama ile kotanızı yakından izleyebilir ve yüksek fatura ödeme riskinden kurtulabilirsiniz.

Fiyatı: Ücretsiz



Angry Birds Space: Star Wars

Rovio ile Lucasart iş birliği ile hazırlanan oyun, Star Wars'tan bildiğimiz Tatoonie Gezegeni ile Rovio tarafından oluşturulan Pig Star bölgelerinde geçiyor. Yine bölümleri üç yıldızla geçerek domuzları işgal ettikleri bölgelerden uzaklaştırmak hedefleniyor.

Fiyatı: Ücretsiz



Twitter

Twitter'ın mobil uygulaması ile hesabınızı an ve an kontrol edin, fotoğraf paylaşın, takip ettiklerinizi izleyin.

Fiyatı: Ücretsiz



Evernote

On-line not defteri olarak da tanımlayabileceğimiz Evernote ile metin, ses, fotoğraf gibi içerikleri kolayca telefonunuza depolayabiliyor ve bu içeriklerinize bilgisayarınızdan ulaşabiliyorsunuz.

Fiyatı: Ücretsiz

Viber

Kullanıcıların birbirleriyle ücretsiz olarak sesli görüşmelerini sağlayan Viber ile yurtdışında görüşmek istediğiniz arkadaşınızla sınırsız olarak görüşme yapabiliyorsunuz.

Fiyatı: Ücretsiz

Samsung, Tizen işletim sistemli ilk telefonu Şubat 2013’te sunabilir
İşte titanyum gövdeli Nubia Z5!
iPhone 17 Slim için şok iddia: Böyle olursa kimse almaz
Sonraki Haber