Efsane geri dönüyor, Samsung Galaxy J7 yeniden satışa çıkabilir

Satışlarını arttırmak isteyen Samsung, giriş segmentine yeni bir soluk getirmenin peşinde. Şirketin hedefi ise Galaxy J7 modelini yeniden canlandırmak.

Akıllı telefon pazarının en önemli aktörlerinden birisi olan Samsung, satışlarını arttırmanın planlarını yapıyor. Ancak sektörde rekabetin çok yüksek seviyede olduğunu hesaba katacak olursak bunu yapmak çok kolay değil. Çünkü Samsung'un rakipleri arasında Apple, Honor, Huawei ve Xiaomi gibi oldukça güçlü rakipleri bulunuyor. Buna rağmen akıllı telefon sevkiyatlarında bir numara olan Samsung'un gizli planı ise Galaxy J7 modelini yeniden hayata geçirmek.

Efsane geri dönüyor, Samsung Galaxy J7 yeniden satışa çıkabilir

Bildiğiniz gibi Samsung'un Galaxy J Serisi, markanın efsanevi serilerinden biri. Aslına bakarsanız satış sayıları da hiç fena değildi. Ancak Samsung, nedenini anlayamadığımız bir şekilde Galaxy J Serisine son verdi. Elbette Hem Galaxy A Serisi, hem de Galaxy M Serisi iyi satış grafikleri elde etti. Buna rağmen markanın J Serisini yeniden hayata döndürmek konusunda kararlı olduğu ortaya çıktı.

Samsung bu geri dönüşü serinin en çok tutulan modeli Galaxy J7 ile beraber yapacak. Hatta söz konusu telefonun en yeni versiyonu için bazı özellikler bile ortaya çıktı. Buna göre telefon, gücünü MediaTek Helio G85 yonga setinden alacak. 6.000 mAh. bataryaya ev sahipliği yapacak olan modelde 25W hızlı şarj desteği de yer alacak. 6 GB RAM ve 128 GB dahili depolama alanına ev sahipliği yapacak cihazon elbette 256 GB versiyonu da satışa çıkacak. Modelin 2025 yılının ortalarında görücüye çıkması bekleniyor.

Daha iPhone 16 çıkmadan iPhone 17 serisinin selfie kamerası belli oldu
Apple sonunda kullanıcılarına kulak verdi, büyük iyileştirme geliyor
Telsizler uzaktan patlatıldı, peki telefonlarımızı da patlatabilirler mi?
Sonraki Haber