Dört çekirdekli en ince akıllı telefon geliyor!

Bu özelliklerde ki telefon ne Samsung nede Apple'dan geliyor.

Siz Oppo adlı Çinli şirket hakkında fazla bir şey duymamış olabilirsiniz. Ancak bu şirket bir çok akıllı telefon piyasaya sürdü. Bunlardan biride dünyanın en ince akıllı telefonu konumundaki Oppo Finder akıllı telefon.

Oppo Finder 6,65 mm inceliğinde şu an piyasadaki en ince akıllı telefon. Opp'nun Mayıs ayında duyurduğu en ince telefonun özelliklerinden bazıları, 1,5 GHz'lik çift çekirdekli işlemci, 1GB bellek, 16GB hafıza, 4,3 inçlik AMOLED Plus ekrana sahip olması. Ayrıca, 8 Megapiksellik arka kamerası ile 1080p video çekebilirken öndeki kamerası ise 1,3 mp ve 720 p video çekme özelliğine sahip bir model.


Yeni gelen haberlere göre Oppo, yakın zamanda piyasada daha ilginç bir cihaz piyasaya sürecek. Dört çekirdekli, 5 inç büyüklüğünde 1080p ekran ve 441 PPI özellikli olacak bu cihazın adı ise Oppo Finder 5 olarak belirtildi. Cihaz ayrıca Qualcomm'un dört çekirdekli ilk çipseti APQ8064'ün mevcut olduğu ikinci akıllı telefon olma özelliğine sahip olacak.

Oppo Finder 5, 441 PPI ekran ile kesinlikle geleceğin en iyi cihazlarından biri olacak. Aynı zamanda büyük ekranı, dört çekirdekli S4 Pro ve Android Jelly Bean özellikleri ile mükemmel bir cihaz olacak gibi görünüyor.

Nokia Lumia'lar indirimde!
Fabrika çalışanı iPhone 5'i sızdırdı! (video)
iPhone 16 alanlar yaşadı, işte sebebi
Sonraki Haber