Bütçe dostu Vivo Y55t satışa çıktı! İşte özellikleri ve fiyatı!

Akıllı telefon pazarının önemli isimlerinden biri olan Vivo, yeni uygun fiyatlı telefonu Y55t'yi satışa çıkardı.

Çin merkezli akıllı telefon üreticisi Vivo, ürün gamını arttırmaya devam ediyor. Pazardaki yerini sağlamlaştırmak isteyen marka, bütçe dostu yeni telefonunu satışa çıkardı. Vivo Y55t isimli model, özellikleri ve fiyatıyla dikkat çekecek gibi görünüyor. Dilerseniz hemen cihazın özelliklerine yakından bakmaya başlayalım.

Bütçe dostu Vivo Y55t satışa çıktı! İşte özellikleri ve fiyatı!

Vivo Y55t, gücünü MediaTek Dimensity 6020 yonga setinden alıyor. 8 GB RAM ve 128 GB dahili depolama alanıyla beraber raflardaki yerini alacak olan cihaz, 256 GB dahili depolama alanına sahip olan bir başka versiyonla daha satışta olacak. Ayrıca harici bir hafıza kartı ile bu alanı 1 TB'a kadar çıkartabileceğinizi de söylemekte fayda var.

Telefonun ekranı ise 60 Hz tazeleme oranı sunacak ve 6.64 inçlik FHD+ LCD panel ile iyi bir deneyim verecek. Vivo Y55t'nin ekranının üzerinde yer alacak olan selfie kamerası ise 8MP'lik bir çözünürlük sunacak. Modelin sırtında ise 50MP'lik iki adet kameranın yer alacağını unutmadan belirtmiş olalım. 15W hızlı şarj destekli 5.000 mAh bataryaya ev sahipliği yapacak telefonun fiyatı ise 135 dolar olarak açıklandı. Elbette bu fiyat, 128 GB dahili depolama alanına sahip olan versiyon için geçerli. 256 GB'lık daha geniş bir depolama isteyenler ise 165 dolar ödemek durumunda kalacak.

iPhone 16 için üzücü iddia!
Galaxy Z Fold6 için hem güzel hem kötü haberler geliyor
Telsizler uzaktan patlatıldı, peki telefonlarımızı da patlatabilirler mi?
Sonraki Haber