Bu fotoğrafları 4 ana kameralı Huawei nova 5T ile çektik!

Huawei’nin üst segmente hitap eden modelini mercek altına aldık. İşte Huawei nova 5T ile çektiğimiz fotoğraflar.

Huawei son dönemde üst segmente hitap eden model yelpazesini de genişletmiş durumda. Çin’in önde gelen akıllı telefon üreticisi, birkaç sene öncesine kadar üst seviye yongalarını yalnızca P ve Mate serisinde kullanıyordu. Fakat geçtiğimiz yıl Huawei P30 Pro’da gördüğümüz Kirin 980 yonga seti, uygun fiyatıyla dikkatleri üzerine çeken Huawei nova 5T modelinde de kullanıldı.

Huawei nova 5T, fiyat performans ayarlamasına göre oldukça makul bir telefon. Az önce de belirttiğimiz üzere, nova 5T Kirin 980 yonga setinden güç alıyor. Yani üst segment bir model. Buna karşın fiyatının hayli uygun olduğunu söylemek mümkün.

Hali hazırda nova 5T ülkemizde ortalama 3500 TL civarında bir etiketle satılıyor. Bu etiketin üst segment bir model için hayli makul. Çünkü hali hazırda günümüzde Apple, Samsung gibi markaların üst segment modellerini satın almak için 7000 TL ve üzeri rakamları gözden çıkarmak gerekiyor.

Huawei nova 5t ile çektiğimiz fotoğraflara geçmeden önce ufak bir hatırlatmada bulunalım.

Çinli üreticinin üst segmente hitap eden modelinde 48 MP, f/1.8, 28mm (geniş), 1/2.0", 0.8µm, PDAF, 16 MP, f/2.2, 13mm (ultra geniş), 1/3.1", 2 MP, f/2.4, 27mm (makro), 1/5.0", 1.75µm, 2 MP, f/2.4, (derinlik) özelliklerinde 4’lü ana kamera modülü yer alıyor. Peki bu kamera modülü bizlere nasıl bir kamera performansı sunuyor. Şimdi lafı daha fazla uzatamdan sizleri Huawei nova 5T ile çektiğimiz fotoğraflar ile başbaşa bırakalım.

Huawei nova 5T fotoğraf performansı 

Popüler Haberler