Assassin’s Creed Mirage’ın çıkış tarihi belli oldu

Oyun dünyasının önemli serilerinden biri olan Assassin’s Creed, yeni oyunu için artık geri sayıma geçti.

Ubisoft'un popüler oyun serisi Assassin’s Creed'in yeni oyunu tamamlanarak altın statüsüne ulaştı ve planlanan lansman tarihinden bir hafta önce küresel olarak piyasaya sürülecek.

Assassin’s Creed Mirage adındaki bu yeni oyun 5 Ekim'de çıkış yapacak. Ubisoft, sosyal medya üzerinden yaptığı duyuruda Assassin’s Creed Mirage oyununun altın statüsüne ulaştığını ve bu sayede büyük firmalar olan Sony ve Microsoft'un onayını aldığını bildirdi. Bu onay, oyunun PlayStation ve Xbox konsollarında yayınlanacağını kesinleştiriyor. Aynı zamanda oyunun ana geliştirme sürecinin tamamlandığı ve artık üretim aşamasına geçtiğini de ifade ediyor.

Assassin’s Creed Mirage’ın çıkış tarihi belli oldu

Ancak asıl haber bu değil. Ubisoft, oyunun çıkış tarihini bir hafta öne çektiğini duyurdu. Resmi açıklamada, “Tüm ekibimiz adına, 9. yüzyıl Bağdat'ında Basim ile keşfe çıkmak için sabırsızlanıyoruz. Maceranız şimdi 5 Ekim'de başlıyor. Yeni tarihi unutmayın!” ifadelerini kullandı. Bu duyuru, oyunun yeni çıkış tarihini resmen onaylıyor.

Bu değişiklik, Assassin’s Creed Mirage için oldukça olumlu olacak çünkü piyasada diğer önemli oyun lansmanlarıyla arasında daha fazla zaman bırakmış olacak. Marvel’s Spider-Man 2'nin 20 Ekim'de piyasaya sürülmesi planlanıyor, bu da Assassin’s Creed Mirage için satışların sağlamlaştırılması adına yeterli zamanın olduğu anlamına geliyor. Ancak, 6 Ekim'de piyasaya sürülecek olan Dedektif Pikachu ile rekabet edecek. Bunun dışında, Ubisoft bu ay Assassin’s Creed Jade'nin kapalı betasını başlatıyor ve AC "Kırmızı" adında bir oyunun 2024'te piyasaya sürülmesi planlanıyor.

Apple’ın ortağının gelir kaybı sektörde endişe yarattı
AOC’nin yeni monitörü özellikleriyle göz kamaştırıyor
iPhone 16 Pro Max şarj performansıyla komik duruma düştü
Sonraki Haber