Apple Watch X büyük bir sürprizle geliyor

Apple’ın iPhone 16 ile eş zamanlı tanıtacağı Apple Watch X büyük bir sürprize imza atacak.

Teknoloji tutkunlarının da yakından takip ettiği üzere Apple lansmanına sayılı günler kaldı. Bilindiği üzere Apple Eylül ayında gerçekleştireceği etkinlikte iPhone 16 modellerini tanıtacak. Bu etkinlikte iPhone 16, iPhone 16 Plus, iPhone 16 Pro ve iPhone 16 Pro Max modellerinin tanıtılması bekleniyor. Fakat hepsi bu kadarla sınırlı değil. Apple iPhone 16 serisinin yanı sıra Apple Watch X modelini de tanıtacak.

Bilindiği üzere Apple Watch’ın 10. yıl dönümü. Dolayısıyla Apple’ın bu noktada tamamen özel bir tasarıma yer vermesi bekleniyor. Hatırlanacağı üzere iPhone X de tasarımsal anlamda önemli bir dönüm noktasına sahipti. Dolayısıyla benzer bir çizginin iPhone X’te de karşımıza çıkması bekleniyor.

Apple Watch X büyük bir sürprizle geliyor

Apple’ın yeni Apple Watch modeliyle birlikte tasarım çizgisinde köklü bir değişikliğe gitmesi bekleniyor. Ekran gövde oranının yükseltilmesi için çerçevelerin daha da inceltileceği zaten biliniyor. Fakat bunun yanında Apple’ın daha keskin hatlara sahip bir Apple Watch tasarlamasına da kesin gözüyle bakılıyor.

Daha gelişmiş sağlık sensörleri ile donatılmış olan yeni Apple Watch modelinde tansiyon ölçme gibi bir özelliğin de bulunması bekleniyor. Fakat bu henüz doğrulanmış değil.

Samsung ekran teknolojisinde yeni bir çığır açtı
Apple iPhone 16 etkinliğinde başrolde bambaşka bir ürün olacak
Apple Türkiye şaşırttı, yüzde yüz zam kullanıcıları isyan ettirdi
Sonraki Haber