Apple sonunda kullanıcılarına kulak verdi, büyük iyileştirme geliyor

Apple iPhone serisinde köklü bir değişiklik yapmak için kolları sıvamış durumda. İşte konu ile ilgili tüm ayrıntılar.

Akıllı telefon pazarındaki lider isimlerden Apple, kullanıcıların uzun süredir talep ettiği yenilikleri iPhone 17 serisi ile birlikte getirmeyi planlıyor.

Bilindiği üzere Apple, tüm taleplere kulağını tıkayan bir şirket. Genel olarak yönetim kurulu ne derse o oluyor. Yani kullanıcılar şunu istiyor biz de yapalım diye bir durum söz konusu değil. Buna rağmen akıllı telefon pazarından en fazla parayı da Apple kazanıyor.

Cupertino merkezli şirket önümüzdeki Eylül ayında iPhone 16 serisini tanıtacak. Bu seri hakkında şimdiye kadar sızdırılan bilgiler, önemli bir yenilik olmayacağını gösterdi. Apple’ın bu yıl ki en büyük silahı yapay zeka olacak.

Elbette yapay zeka iPhone 15 Pro ve Pro Max modellerinde de çalışacak. Dolayısıyla Apple’ın kendi kitlesini yeni iPhone’a geçmeye nasıl ikna edeceği merak konusu.

Apple sonunda kullanıcılarına kulak verdi, büyük iyileştirme geliyor

iPhone 16 henüz çıkmamış olsa da iPhone 17 ile ilgili pek çok söylenti ortaya dökülmüş durumda. Bu söylentiler arasında en önemli olanı ise Apple’ın 24MP’lik selfie kamerasına geçiş yapacak olması.

Hali hazırda mevcut iPhone modellerinde 6MP’lik selfie kamerası kullanılıyor. Bu Apple kullanıcılarının uzun süredir talep ettiği bir yenilikti. Nitekim bu yenilik iPhone 17 serisi ile gerçeğe dönüşecek gibi görünüyor.

İlk katlanabilir iPhone'un çıkış tarihi belli oldu, hem de iki farklı model
iPhone 16 batarya kapasitesi belli oldu, Apple'dan dev iyileştirme
iPhone 16 Pro’nun rakibi Xiaomi 15 Pro fiyatıyla şaşırttı
Sonraki Haber