Apple, popüler bir uygulamasının daha fişini çekmeye hazırlanıyor

Kendi belirlediği teknoloji takvimini sıkı sıkıya uygulamasıyla bilinen Apple, bazen bu stratejisini zamanının en popüler ürün ve cihazlarında da sürdürebiliyor.

Apple, iTunes Movie Trailers uygulamasında yeni bir adım atıyor gibi görünüyor. 9 Ağustos'ta bir kaynak, iTunes Movie Trailers web sitesinde "Apple TV uygulaması, iTunes Movie Trailers'ın yeni yuvasıdır" yazılı bir banner keşfetti. Bu banner, kısa süre içerisinde hem Apple'ın iOS hem de tvOS uygulamalarında da belirmeye başladı.

Amerika'da bazı Apple TV kullanıcıları, TV uygulamasında "En Son Fragmanları İzleyin" adlı yeni bir bölüm fark ettiler. Bu bölümde, orijinal iTunes Movie Trailers logosunu içeren ana bir seçenek kartı görmekteyiz, fakat başlık olarak "Film & TV Fragmanları" yazıyor.

Apple, popüler bir uygulamasının daha fişini çekmeye hazırlanıyor

Fakat, bu yeni bölüm henüz Birleşik Krallık'taki kullanıcılarda görünmüyor. Birleşik Krallık'ta iPhone ve iPad kullanıcıları iTunes Movie Trailers uygulamasındaki bu banner'a tıkladığında, uygulamaya geri döndürülüyorlar. Bu durum, Apple'ın birleştirmeyi tam olarak hayata geçirmediğini düşündürüyor.

2011 yılında Amerika'da iOS için piyasaya sürülen iTunes Movie Trailers uygulaması, iPhone ve iPad kullanıcılarına Apple'ın film fragmanlarına kolay erişim sağlamaktaydı. Uygulama, son beş yıl içerisinde hiç güncellenmedi. Bu uygulamayı kapatmak, muhtemelen Apple'ın iTunes markasını yavaş yavaş rafa kaldırma stratejisinin bir parçası. Ancak, Apple'ın iTunes Movie Trailers web sitesi için ne planladığı henüz net değil. Web sitesi, Apple'ın modern web tasarımına uymayan bazı eski arayüz öğelerine sahip.

Apple, USB Type-C değişimini iPhone 14 modelleri için de yapabilir
Xiaomi MIX Fold 3 bu kez de CEO’nun ellerinde görüldü
Apple Türkiye şaşırttı, yüzde yüz zam kullanıcıları isyan ettirdi
Sonraki Haber