Apple 24 Ekim için bombasını duyurdu

Teknoloji devi Apple son dönemlerde oldukça aktif. Şirket şimdi 24 Ekim için yeni bombasını da duyurdu. İşte söz konusu planla ilgili tüm detaylar.

Apple genellikle yeni iPadOS'unu ilgili iOS sürümüyle birlikte yayınlıyor, ancak bu yıl durum böyle olmadı. Şirket son dönemlerde oldukça aktifti, zira merakla beklenen iPhone 14 serisi piysaya sürüldü ve güncellemeler gelmeye devam etti. iOS 16 bir aydan fazla bir süredir piyasada olsa da, iPadOS 16 tüketici sürümü için henüz kesinleşmedi ancak Bloomberg'den Mark Gurman, iPadOS 16.1'in 24 Ekim'de kararlı bir şekilde piyasaya sürülmesini bekleyebileceğimizi söylüyor.

Apple 24 Ekim için bombasını duyurdu

Apple daha önce iPadOS 16'yı atlayacağını doğruladı. Apple henüz çıkış tarihini onaylamadı, ancak Gurman bunun yakında olmasını bekliyor ve Cupertino'nun kazanç raporunun haftasında yeni ürünler ve ürün yazılımı güncellemeleri yayınlama stratejisini izleyeceğine inanıyor. Apple'ın 4. Çeyrek 2022 kazanç raporunun 27 Ekim'de PT saatiyle 2PM'de olması bekleniyor. iPadOS 16.1 nihayet uzun zamandır beklenen ilk çıkışını yapacak olsa da, M2 iPad Pro modelleri ve yeni M2 Pro ve M2 Max MacBook Pro'ların yanı sıra yeni bir giriş seviyesi iPad ile yeni donanım duyurularını da görebiliriz.

Şirket son dönemlerde oldukça aktif, bu kapsamda çalışmalar da son hız devam ediyor. Apple son günlerde iPhone 14 cihazlarda problem yaratan hataları da çözmek için yeni bir güncelleme yayınlamıştı. 

Redmi Note 12 iddialı geliyor! Bu telefon çok satar
Samsung yeni bombası için tarih verdi!
Samsung Galaxy Ring batarya kapasitesi artıyor, daha uzun pil ömrü
Sonraki Haber