Android kullanıcıları telefonlarını sessiz ol diyerek susturabilecek

Google, yeni cihazların yanı sıra Asistan özelliklerini de sunmaktan hoşlanıyor ve bu Pixel 7 için de geçerli. Diğer yükseltmelerin yanı sıra, yeni telefon artık sadece "sessiz" diyerek gelen aramaları sessize almanıza izin veriyor.

Mobil cihazınıza ulaşamıyorsanız (veya sadece cevaplamak istemiyorsanız) aramanın çalmasına izin vermek zorunda değilsiniz.

Ayrıca doğrudan Mesajlar'da deşifre alırsınız, böylece sessiz bir odada bir ses klibi oynatmanız gerekmez. Şirket toplantılarınızı da kaydetmek daha kolay olmalı. Pixel 7'nin Kaydedici uygulaması, her kişinin sözlerini ayrı ayrı yazmak için "yakında" konuşmacı etiketleri sağlayacak. Bir fikir önerenin patronunuz mu yoksa bir iş arkadaşınız mı olduğunu bileceksiniz.

Bu özelliklerin Pixel dışı donanımlara ne zaman ulaşacağı veya ulaşıp ulaşmayacağı belli değil. Google bazen bunları özel olarak tutar, ancak bazen birkaç ay bekledikten sonra bunları Android kullanıcıları için daha geniş bir şekilde kullanılabilir hale getirdiği bilinmektedir.

Android kullanıcıları telefonlarını sessiz ol diyerek susturabilecek

Diğer telefon odaklı iyileştirmeler ise daha ince. Sesle yazma artık otomatik olarak emoji önerebiliyor ve Fransızca, İtalyanca ve İspanyolca'yı da destekliyor.

Muhtemelen, bu etkinlikte Asistan'daki en büyük iyileştirmeler yeni donanımla bağlantılı: Pixel Watch nihayet AI yardımcısının en son enkarnasyonunu bileğinize getirirken, yaklaşmakta olan Pixel Tablet akıllı bir ekran olarak ikiye katlanıyor. Yine de, telefonla pazarlamacılardan veya ofis tutanaklarını tutmaktan bıktıysanız, telefon odaklı bu ince ayarları takdir edebilirsiniz.

Samsung Galaxy S23 serisi detayları belli oldu!
Moto E32 benzersiz özelliklerle piyasaya sürüldü!
Karaborsada satılmak için alınan iPhone 16 modelleri alanların elinde kaldı
Sonraki Haber