Akıllı saat kullanıcılarının beklediği güncelleme geliyor

Akıllı saat tercihi olarak Wear OS işletim sistemli bir cihaz kullananlar için oldukça önemli bir YouTube Müzik güncellemesi geliyor.

Wear OS için YouTube Müzik'in yeni sürümü, kullanıcılara bir albümdeki ya da çalma listesindeki şarkıları gerçekten göz atma şansı tanıyor. Önceden, YouTube Müzik Wear OS uygulamasında bir albüm ya da çalma listesi seçtiğinizde sadece adı ve iki buton görebiliyordunuz: indir ve oynat. Oynat butonu, şarkıları sırasıyla çalmaya başlatıyordu. Eğer belirli bir şarkı arıyorsanız, pek çok şarkıyı geçmeniz gerekiyordu.

Ancak artık, şarkıların tümünü bu sayfada görebilir ve istediğiniz bir şarkıyı seçerek çalabilirsiniz. Sayfanın atmosferini canlandırmak için arkaplanda bulanıklaştırılmış albüm kapakları kullanılıyor. Eğer bir çalma listesinden bir şarkı seçerseniz, çalma sıranız bu çalma listesi oluyor. Bu, telefonlarda da aynı şekildedir.

Akıllı saat kullanıcılarının beklediği güncelleme geliyor

Ancak, bir albümdeki bir parçayı seçtiğinizde, esasen bir radyo istasyonu başlatıyor ve beklendiği gibi albümdeki bir sonraki şarkı çalmıyor. Bu davranış biraz tuhaf ve beklenmedik. Eğer bir albümü tamamen çalmak istiyorsanız, bu güncellemeyle oynat butonunun yerine eklenen karışık oynat butonunu kullanmalısınız.

Radyonun varsayılan olarak gelmesi gerekmeyebilir. Eğer YouTube Müzik bu özelliği kullanmayı planlıyorsa, karışık oynat seçeneği sırasıyla oynatmayla değiştirilmeli. Wear OS için YouTube Müzik'in 6.15 versiyonuyla bu özellik kullanıcılara sunuldu. Saat uygulamasına yapılan bu ek, uygulamayı oldukça güçlü kılıyor.

Google, Haritalar’ı elektrikli araç kullanıcıları için güncelledi
Xiaomi 14 serisinin özellikleri artık kesinleşti!
Apple Türkiye şaşırttı, yüzde yüz zam kullanıcıları isyan ettirdi
Sonraki Haber