Acun'un yeni gözdesi! Oppo Reno 4 Pro inceleme!

Oppo'nun kısa süre önce ülkemizde satışa sunduğu Reno 4 serisinin çatı modelini mercek altına alıyoruz. İşte Oppo Reno 4 Pro inceleme.

Akıllı telefon pazarının dinamik isimlerinden biri olan Oppo kısa bir süre önce yeni Reno serisini global pazarda satışa sunmuştu. Ardından Türkiye pazarı için de girişimlerini başlatan Çinli üretici, çok geçmeden Reno 4 serisini ülkemizdeki teknoloji tutkunlarının da beğenisine sundu.

Geçtiğimiz günlerde 3 Oppo Reno modelini kutudan çıkarmış ve kutu içeriklerini sizlerle paylaşmıştık. Ardından serinin en ucuz modeli olan Reno 4 Lite'ın incelemesiyle karşınıza çıkmıştık.

Şimdi de yeni Oppo Reno serisinin çatı modeli olan Reno 4 Pro'nun incelemesi ile karşınızdayız. Dilerseniz telefonun sunduklarına aşağıdaki inceleme videosundan göz atabilirsiniz.

Videoda da bahsettiğimiz üzere Reno 4 Pro'nun iyi ve kötü yanları mevcut. Telefonun en büyük dezavantajı ise fiyatı. Açık konuşmak gerekirse Türkiye şartlarında orta segment bir modeli için 7000 TL'lik fiyat etiketi kullanıcılara biraz fazla gelebilir. Eğer Oppo bir şekilde bu fiyatı biraz aşağılara çekebilirse Reno 4 Pro'nun satışlarını önemli ölçüde arttıracaktır.

Öte yandan telefonun oyun ve kamera performansının segmentindeki cihazlara nazaran daha üst seviyelerde olduğunu da inkar edemeyiz. Önümüzdeki günlerde Reno 4 Pro ile çekilmiş fotoğraflarla ilgili bir foto galeri yayınlayacağımızı da hatırlatalım.

Büyüyen Teknolojioku ailesine katkıda bulunmak için YouTube kanalımıza abone olmayı  ve videolarımızı beğenmeyi unutmayın. Desteğiniz bizim için önemli ve bu tarz destekler  size daha fazla içerik üretmek için bize motivasyon sağlıyor.  

Redmi MIUI 12 Global versiyonu alacak cihazlar belli oldu!
Huawei yeni işlemcisiyle açık ara fark atacak!
Huawei yeni Watch GT serisini tanıttı, işte Türkiye fiyatları
Sonraki Haber