12 kullanışlı Android uygulaması

Kullanışlı Android uygulamalarını sizler için sıraladık.

Performansı ve özellikleriyle ön plana çıkan Android uygulamalarını sizler için derledik.

Prisma



Geliştirilen en iyi fotoğraf düzenleme uygulamalarından birisi olarak anılan Prisma, kullanıma sunulduktan çok kısa bir süre sonra milyonlarca kişi tarafından indirildi.

Prizma




Verne: The Himalayas



Google Creative Labs tarafından geliştirilen Verne: The Himalayas, isminden de anlaşılabildiği gibi Himalaya Dağları'nı görmenizi sağlıyor. Hem eğitici hem de eğlenceli olan uygulama, dağlarda Verne isimli Yeti ile dolaşmanıza izin veriyor.

Verne: The Himalayas


Spaces



Google'ın geliştirdiği bir diğer uygulama olan Spaces, diğer kullanıcılarla sohbet edebildiğiniz bir sosyal medya deneyimi sunuyor. Spaces, Facebook ve Twitter gibi sosyal medya platformlarından farklı olarak arkadaşlar arasında kullanılabilecek, küçük çaplı bir sosyal paylaşım platformu.




quickReply



quickReply, uygulamalara giriş yapmadan gelen mesajlara cevap vermenizi mümkün kılıyor. Bu uygulamanın WhatsApp'ta veya Android N işletim sistemine sahip olan bir cihazda pek kullanılamayacağının farkındayız ancak Android N'e sahip olmayan ve Skype, Telegram, Kik gibi uygulamaları kullanan kişiler quickReply'yi deneyebilirler.




Giphy



Binlerce farklı GIF bulabileceğiniz ve kendi GIF'inizi yaratabileceğiniz Giphy'nin mobil uygulaması eğlenceli zaman geçirmenizi sağlayacak.

Giphy




Cinematics



Cinematics, IMDB ve Rotten Tomatoes'da bulunan bilgileri ortak bir çatı altında buluşturan ve kullanıcılarına filmler ve oyuncular hakkında eşsiz bilgiler sunan bir uygulama. Cinematics, sıklıkla kullanmasanız bile cihazınızda olmasını isteyeceğiniz uygulamalardan birisi.

Cinematics




Eat This Much



Diyetinizi planlamanız konusunda yardımcı olan Eat This Much, bütçenizi dikkate alarak öğünlerinizi planlıyor ve kalori hesaplaması yapabiliyor.

Eat This Much




f.lux



Ekran parlaklığı ayarlama uygulaması olan f.lux, Windows ve Linux uygulaması olarak sektöre giriş yaptıktan yıllar sonra Google Play Store'a geldi. Uygulama şimdilik sadece root'lu cihazlarda kullanılabiliyor.

f.lux




CloudMagic



Farklı e-mail hesaplarınızı ortak bir şekilde kullanmanızı sağlayan CloudMagic, birden fazla e-mail uygulamasına sahip olan kişilerin e-mail'lerini hızlıca kontrol etmesine yardımcı oluyor.

CloudMagic




LastPass



Cihazınızdan bağlandığınız tüm hesapların şifrelerini hafızasında tutabilen LastPass, güvenliği ve kullanışlılığı sayesinde keyifle kullanacağınız uygulamalardan birisi. Uygulama, yeni gelen güncellemeyle birlikte PC/telefon senkronizasyonu özelliğine de kavuştu.

LastPass




Pocket



Pocket, web sayfalarının içeriğini çevrimdışı kullanılmak üzere kaydedebilen ilginç bir uygulama. Uygulamayı kullanarak ilginizi çeken haberleri veya yazıları kaydedebilir, internete erişiminizin olmadığı zamanlarda okuyabilirsiniz.

Pocket




SwiftKey Keyboard



En iyi klavye uygulamalarından birisi olan SwiftKey Keyboard, değiştirilebilir özellikleri ve yazım stiliyle diğer klavye uygulamalarından çok daha farklı.

SwiftKey Keyboard

Nokia'nın satın aldığı firmadan yeni bir akıllı saat geliyor
Lenovo Yoga Tab 3 Plus'ın özellikleri açıklandı
Samsung, Galaxy takas programını başlattı, eskisini getir yenisini götür
Sonraki Haber