Terra CEO'su Do Kwon'dan umut veren açıklama!

Kripto camiasında yaşanan çalkantılar devam ederken Terra CEO'su Do Kwon'dan bir açıklama geldi. İşte detaylar.

Kripto para camiasında çalkantılar devam ediyor. Amerikan Merkez Bankası FED'in açıklamalarıyla kripto paralarda düşüş başlamıştı. Stable coinlerin 1 doların altına düşmesi kripto para camiasındaki güveni kırdı geçti. Ancak şimdi Terra CEO'su Do Kwon'dan konuyla ilgili bir açıklama geldi.

Terra blockchainde yaşanan kayıplar tüm ekosistemi çöktürdü diyebiliriz. Terra’nın kurucusu olan Do Kwon ise şimdi yeniden canlandırma planlarını açıkladı. 

Terra CEO'su Do Kwon'dan umut veren açıklama!


Terra’nın arkasındaki şirket olan Terraform Labs CEO’su Do Kwon,  yeni bir “Canlandırma Planı” açıkladı. Yaşanan bu durumu “küllerinden yeniden doğma şansı” olarak nitelendiren Kwon, ikinci bir canlandırma planı için “ekosistem ve topluluk korunmaya değer” ifadesini kullandı.

Kwon yeni canlandırma planında, Terra’yı LUNA dahil tüm ekosistemi çökerten algoritmik stablecoin olan Terra USD (UST) için yeni bir zincire dönüştürmeyi önerdi. Yeni dönüştürme planı ile birlikte “Klasik” zincirdeki LUNA sahipleri, plan kapsamında yeni zincirin tokenlarından bir airdrop elde edecek. Yeni zincir tamamen topluluğa ait olacak ve Kwon’un şirketi ve Terra’nın yaratıcısı olan Terraform Labs ik token ödemesinde fon almayacak.

Binance CEO'sundan LUNA açıklaması geldi!
Bitcoin için endişelendiren açıklama: "Geleceği yok"
iPhone 16 Pro’nun rakibi Xiaomi 15 Pro fiyatıyla şaşırttı
Sonraki Haber