Kripto para piyasası yeşillendi, dün alım yapanlar büyük kazandı

Geçtiğimiz gün büyük bir düşüş yaşayan kripto para piyasası bugün adeta yeşile büründü. İşte tüm detaylar.

Geçtiğimiz gün hem borsalar, hem de kripto para piyasaları büyük bir düşüş yaşadı. Öyle ki Borsa İstanbul iki defa devre kesiciyi kullanmak zorunda kaldı. Yaşanan bu sert düzeltmenin ardından bugün hem borsalarda, hem de kripto para piyasasında yeşil tonlar hakimdi.

Değeri 49.000 doları gören Bitcoin, yatırımcılarına ufak çaplı bir kriz geçirtmişti. Bugün toparlanma sinyalleri gösteren Bitcoin 56 bin dolar seviyesini geçti. Asıl toparlanma ise ilk 100 içerisindeki altcoinlerde yaşandı.

Kripto para piyasası yeşillendi, dün alım yapanlar büyük kazandı

Bazı altcoinler önceki güne oranla yüzde 20’lik değer kazancı yaşadı. Eğer dün ilk 100 içerisindeki altcoinlere yatırım yaptıysanız şu anda kara geçmemeniz gibi bir durum söz konusu olamaz.

Genel olarak altcoinler yüzde 15 oranında değer kazandı. Elbette son bir haftalık tabloya baktığımızda hala kırmızı renklerin ağırlıkta olduğunu görüyoruz. Malum, uzun süreli bir düşüş söz konusuydu. Bu düşüş 70 bin dolar seviyelerine kadar yükselen Bitcoin’i bile 49 bin dolar seviyelerine geriletti.

Önümüzdeki günlerde kripto para piyasasını nelerin beklediğini ise kimse kestiremiyor. Çünkü şu anda küresel piyasalarda da ucu açık bir kriz söz konusu. Dolayısıyla yatırım yapacakların her zamankinden daha dikkatli olmaları gerekiyor.

Bitcoin 1 gecede çöktü, kripto parası olanlar kapkara bir sabaha uyandılar
Bitcoin tepetaklak oldu, kripto para yatırımcıları battı
Telsizler uzaktan patlatıldı, peki telefonlarımızı da patlatabilirler mi?
Sonraki Haber