Binance’tan büyük skandal, herkes varlıklarını çekip başka borsalara aktarıyor

En büyük kripto para platformu olarak nitelendirilen Binance büyük bir skandala imza attı. Skandal sonrası pek çok kişi varlıklarını başka platformlara aktarmaya başladı.

Dünyanın bir numaralı kripto para platformu olarak gösterilen Binance büyük bir skandala imza attı. Binance, İsrail’in talebi üzerine Filistinlilerin tüm kripto varlıklarına el koyma kararı aldı. Peki süreç nasıl ilerledi?

İsrail, Filistin’e bağlı Hamas’a para aktarılmasının önüne geçmek için, Binance üzerinden Filistin uyruğu ile hesap açan herkesin varlıklarının dondurulmasını talep etti.

Bu talep ilginç bir şekilde Binance tarafından onaylandı ve Filistin uyruklu hesap açan herkesin kripto varlıklarına el konuldu.

Binance’tan büyük skandal, herkes varlıklarını çekip başka borsalara aktarıyor

Binance’ın böyle bir olaya bulaşması diğer kullanıcılar üzerinde de olumsuz bir izlenim bıraktı. Sadece bir ülkenin lafı ile böyle bir harekete başvuran Binance, müşterilerini hızlı bir şekilde kaybetmeye başladı. Özellikle Müslüman ülkelerde yaşayan Binance kullanıcıları varlıklarını başka platformlara taşımaya başladılar.

Pek çok kişi sosyal medyada “yarın başka bir ülke vatandaşının varlıklarına el koymayacaklarının garantisi yok” diyerek varlıklarını farklı platformlara aktarmaya başladı.

Henüz Filistin ya da Hamas tarafından konuya ilişkin bir açıklama gelmiş değil.

Ünlü analist kısa sürede 10X yapmasını beklediği coini açıkladı
Kripto para yatırımcıları kara bir güne uyandı, 1 gecede büyük kayıp
iPhone 16 Pro’nun rakibi Xiaomi 15 Pro fiyatıyla şaşırttı
Sonraki Haber