Xbox Series X için en iyi aksesuarlar

Oyun deneyiminizi üst seviyeye çıkarmak için Xbox Series X'in sunduğu en etkileyici ve kullanışlı aksesuarları keşfedin. Bu aksesuarlar, oyun seanslarınızı daha keyifli ve verimli hale getirecek yeniliklerle dolu.

Xbox Series X sahibi olduktan sonra oyun dünyasına adım atmak için çok fazla şeye ihtiyacınız yok — gerçekten gerekli olan sadece birkaç popüler oyun. Ancak oyun deneyiminizi bir üst seviyeye taşımak istiyorsanız, konsolunuzun kullanımını tamamen değiştirebilecek birçok aksesuar mevcut. 

Elbette, bu ekstralar için ekstra para harcamak zorunda değilsiniz, ama bir kez denediğinizde onlarsız nasıl yaşadığınızı merak edeceksiniz. Bu aksesuarlar, Xbox Series X deneyiminizi en iyi şekilde yaşamanızı sağlayacak olanlar. 

Xbox Elite Kablosuz Kontrol Cihazı Serisi 2

Series X, yeni bir kontrol cihazı ile geliyor, peki neden 180 dolarlık pahalı bir premium kontrol cihazına yatırım yapmalısınız? Microsoft'tan Elite Serisi 2, piyasadaki en premium kontrol cihazıdır. Olağanüstü yapım kalitesinin yanı sıra, bu kontrol cihazı özelleştirmeye yönelik tasarlanmıştır. Değiştirilebilir başparmak çubukları, tamamen yeniden programlanabilir düğmeler, 40 saatlik şarj edilebilir pil, ayarlanabilir tetikleyiciler ve bu ön ayarları özelleştirmek için üç benzersiz profil bulunuyor. Bu özellikler tek başına almak için cazip bir sebep oluşturuyor, ama gerçekten dikkat çeken arka kürekler. Kontrol cihazının arkasındaki bu dört ek kürek, kontrol cihazındaki herhangi bir diğer işleve atanabilir. Örneğin, birinci şahıs nişancı oyununda yüz düğmesine basmak için başparmağınızı sağ başparmak çubuğundan çıkarmak yerine, nişan alırken yakın dövüş saldırısı yapmanıza olanak tanır. Bu, basit bir konsept ama henüz yaygınlaşmamış bir yenilik.

Popüler Haberler