TCL Türkiye dev gibi televizyonu yok fiyatına satıyor, Euro 2024 öncesi bu fırsat kaçmaz

Televizyon sektöründe hızla yükselen isimlerden biri olan TCL, adeta yok fiyatına devasa televizyonlar satmaya devam ediyor. Bu televizyon fırsatları Euro 2024 öncesi kaçmaz.

Televizyon pazarındaki gücünü günden güne arttıran TCL, sunduğu uygun fiyatlı ürünlerle müşteri yelpazesini de genişletiyor.

Çin’in önde gelen teknoloji devlerinden biri olan TCL şimdi de TCL 65P635 65" 165 Ekran Uydu Alıcılı 4K Ultra HD Smart Google LED TV modelinde müthiş bir fırsat sunuyor. Rakiplerinin 55 inç sattığı fiyattan daha düşük bir etikete tam 65 inçlik televizyon satan TCL, müşterilerden de son derece olumlu dönüşler almış.

TCL Türkiye dev gibi televizyonu yok fiyatına satıyor, Euro 2024 öncesi bu fırsat kaçmaz

Çinli üreticinin TCL 65P635 65" 165 Ekran Uydu Alıcılı 4K Ultra HD Smart Google LED TV modeli tam 943 incelemeden 5 üzerinden 4.5 yıldız almayı başarmış.

Bu televizyonun en önemli özelliği Google TV olması. Yani bu modele bildiğiniz APK uygulamalarını rahatlıkla kurabiliyorsunuz. Dolayısıyla bu açıdan uygulama problemi ile karşılaşmıyorsunuz. Örneğin LG’nin WebOS televizyonlarında Blu TV uygulaması bile yok. Google TV’lerde ise bu tarz popüler uygulamaların olmaması gibi problemlerle karşılaşmıyorsunuz.

Televizyonun fiyatı kısa süreliğine de olsa önemli oranda düşmüş durumda. Dilerseniz aşağıdan bu televizyonun satış sayfasına göz atabilirsiniz.

İndirimli TCL 65P635 65" 165 Ekran Uydu Alıcılı 4K Ultra HD Smart Google LED TV satış sayfası için tıklayın

Bu içerik HepsiBurada işbirliği ile üretilmiştir.

Monster Notebook canavar gibi bilgisayarı yok fiyatına satıyor
LG Türkiye’den Euro 2024 jesti NanoCell teknolojisine sahip televizyon modelini yok fiyatına satıyor
Monster Notebook hodri meydan dedi, sudan ucuza canavar gibi oyun bilgisayarı
Sonraki Haber