Philips dikey süpürge uygun fiyatı ve performansıyla Dyson’ı unutturdu, herkes bunu alıyor

Ev elektroniği denildiğinde akla gelen ilk markalardan biri olan Philips yeni dikey süpürge modeli ile Dyson’ı adeta piyasadan sildi.

Philps Aqua Plus serisindeki uygun fiyatlı dikey süpürgesiyle sektörün hakimi konumunda yer alan Dyson’ı piyasadan sildi. Dyson’ın son modellerinde fiyatı 30.000 TL’nin de üzerine çıkarması, müşterileri farklı markalara yöneltti. Tam olarak bu noktada devreye Philps’in Aqua Plus serisi girdi diyebiliriz.

Serinin en çok tutulan modeli ise Philips XC8349/01 Aqua Plus. Son derece güçlü bir çekiş gücüne sahip olan süpürge, çeşitli başlıklarıyla da ön plana çıkıyor.

Normalde dikey süpürgelerde 1 ya da 2 başlık gelirken, Aqua Plus da 5 farklı başlık yer alıyor.

Philips dikey süpürge uygun fiyatı ve performansıyla Dyson’ı unutturdu, herkes bunu alıyor

Başlıkların fonksiyonu da son derece iyi bir şekilde düşünülmüş. Dilerseniz aracınızın içini, dilerseniz de çekmecelerinizin en uç köşelerini, koltuklarınızın ara kısımlarını rahat bir şekilde süpürebiliyorsunuz.

İşin en güzel yanı ise bu süpürgenin fiyatının hayli düşük seviyelerde olması. Öyle ki Dyson’ın en eski modelinden bile daha ucuz diyebiliriz.

Philips XC8349/01 Aqua Plus şu anda en çok satan dikey süpürgelerden birisi. Hali hazırda indirimli satış sayfasından bile 10 binin üzerinde sipariş almış durumda. Bu siparişlerden gelen 4000’e yakın yorumdan ise 5 yıldız üzerinden ortalama 4.6 yıldız almayı başarmış durumda.

Dilerseniz süpürgenin indirimli satış sayfasına buradan göz atabilirsiniz.

Bu süpürgeyi biz de daha önce incelemiştik. Dileyenler için inceleme videosunu yukarıya bırakıyoruz. Bu arada dip not olarak belirtelim. Siteye giriş yaptığınızda adınıza tanımlı indirim kuponu da olabilir. Bu kuponlarla dikey süpürgeyi daha da ucuza alabilirsiniz.

Bu içerik HepsiBurada işbirliği ile üretilmiştir.

Braun Babalar Günü için indirime gitti, bu fiyatları kaçıran üzülür
TCL Türkiye dev gibi televizyonu yok fiyatına satıyor, Euro 2024 öncesi bu fırsat kaçmaz
Epic Games haftanın ücretsiz oyununu duyurdu, bu fırsat kaçmaz
Sonraki Haber